Scudo Sports

Dolar 1.15'in de altına indi!

Dolar-Euro ister çıksın ister insin,isterse de yeryüzünden kalksın.Bisiklet tutkunları yine de bir şekilde bu sporu yapacaktır. Ülkem adına üzülmemek imkansız.. Ama bisikletseverler bisikletleriyle antreman , tur, işe gelip gitme, yarışlara katılma faliyetlerine devam edeceklerdir..

Scudo
@cngz

bu mesajın altına imzamı atarım ,bisiklet sevgisi siyasa üstüdür, bisiklet eşittir siyaset değildir
bisiklet siyasete asla kurban edilmeyecek, onun özünede siyaset karıştırılmayacak,
siyasi düşünceler bi tarafa bisiklet bi tarafa...

Düşüncelerinizi söylemekten korkarsanız ,gün gelir düşünmektende korkarsınız.bugün euro 4 lira ve üzerindeyse,paranın alım gücü kalmadıysa,ve daha birsürü şey oluyorsa müsade edinde bunun sebebini konuşalım.hakaretin olmadığı her konuşma insanları geliştirir.bisiklet çevresinde toplanmış bir stö gibiyiz burda.köprü ücretini,bisiklet fiyatlarındaki artışı ve bunun sebeplerini konuşmayıp sadece strava ölçümümü paylaşalım isteniyor.şu ana kadar okuduğum arkadaşların bir çoğu sebep üzerine konuşmuş ve faydalı bilgiler paylaşmışlar.hepsine kendi adıma tşk ediyorum.saygılarımla

@haldun31

haldun bey herkes sizin gibi düşünse keşke, bi adet akp taraftarı çıkıpta vay efendim bunlar yanlış dese ne olacak sonunda aynen tartışma çıkacak ve ne olacak bu konu kapanacak ,
bir sürü konu bu yüzden daha yeni kapandı ve de bisiklet forum kapanmış konular ile dolu..

@haldun31

sebep derseniz bende konuşurum o vakit ,ama konunun sahibi serkan dostum bisiklet üstünden konuşun demiş ama anlatacaklarım bisiklet üstünden nasıl olur derseniz kendi bisikletini üretmek ile olur derim zenginleşmenin yoluda üretimdir ............
üretmeyen ,batı malları ile esir alınır ve de yedek parçaları ile,
işin özü osman altuğ hocanın dediği gibi üretim üretim üretim
üç sihirli sözcük,,

Bakın işte bisiklet üzerinden bir güzel doğruda benden olsun o zaman.ihtiyacınız kadarını tüketmeyi öğrenin.kapitalizmin tüket tüket tüket üçlüsüne kapılmayın.,katmadeğerli ürünler üretin.sadece sade yaşayanlar mutlu olurlar unutmayın.saygılarımla .benden bu kadar olsun

@haldun31

aynen ,buna yaşamım boyunca uydum araba almadım ama 7 bisiklet eskittim ve de sekizinci altta elektronik eşya olarak 70 lerden bu yana aldığım walkmanler var 3 adet , iki adet kaset çalar küçük boy ıtt şap lorenz ve senkor ,son mp3 creative aldım hala çalışmakta 35 senelik philips traş makine,hala çalışmakta ve köhne 15 yıllık kasa bilgisayar, bi adet led tv küçük ekran ps2 konsül ,elektronik bu kadar ,
aldığım elektronik araçlar çok azdır cep hiç almadım yeğen vermişti ,bozuldu bunlar gerçek ,az tükettim yaşam boyunca elektrik 20 lira gelir ayda ,gaz en çok 60 lira, en az 12 lira ,su 13 lira

@Serkan Mıstınoğlu

Daha nasıl Türkçe konuşabilirdim bilmiyorum

@Serkan Mıstınoğlu

:islik::islik::islik::islik::islik::islik::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::kötü::islik::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

Yorumları bisiklet üzerinden yapmaya özen gösterelim ki konunun ömrü uzun olsun :ckskc:

Reviews does great things to do on the bike, the subject of long life

ingilizcesi,,,,,:islik::koptum::koptum::koptum:

Siyaset böler bisiklet birleştirir.Suriyeli bir insanın tespiti " Şiiler iktidardaydı sünnileri beğenmiyor ve eleştiriyorlardı.Sünniler çoğunluktaydı şiileri beğenmiyorlar ve eleştiriyorlardı.Araplar Türmenleri beğenmiyor ve eleştiriyorlardı. Türkmenler Kürtleri ve Arapları beğenmiyor ve eleştiriyorlardı.Herkes birbirini eleştirip kimse kimseyi beğenmiyor ortak bir noktada birleşemiyorduk. Taki ülkede içsavaş çıkıp İstanbula kaçana kadar.Şimdi İstanbulun çöplüğü hepimizi birleştirdi

ya mehmet sunu

sana bu sana,

biz öyle bir millletizki ,

türkün tarihi boyunca ,
5000 ayaklanma
ama hepsinide
atlatmış,
bir devlet kültürü,

genler gibi,
toplumunda genleri
harmallaşırda harmallaşır,
etrafta sivrisinekler var,
sıtma mikrobu taşır,
çaresi var ,
bataklığı kurutmak,

bizi bize düşüremezler ,
çünki genler harmallaşmış
beyhude bu çabalar
bu millet bölünmez,

geldik konuya,

bisiklet
lazıda
kürdüde
çerkezide
arabıda
abazayıda
gürcüyüde ,
tatarıda
türkmenide,
vs vs
tüm insanları birleştirdi ,bu forumda ..

bisiklet aynen müzik gibi insanları ortak paydada birleştirir

yok birbirimizden farkımız
bölünmeden yaşarız
tartışırız kavga etmeyiz
tartışma adabını biliriz,

der ,
sana buradan selam eder,
yeni canavarın ile keyifli yollar dilerim.

@uguryilmaz144
Valla dünya turu yapılırmı bilmem ama 3 senedir neredeyse hiç inmeden sürüyorum tık yok bakımları da 1.5 senede bir careffourdan almıştım 1 sene sonra pişman olmuştum ama ama bi sıkıntı çıkarmadı hala :) (650 TL ye almıştım)

Dosyalar

• 20170107_133447_HDR.jpg
    20170107_133447_HDR.jpg
    99,3 KB · Okunma: 21
  • Beğen
Tepkiler: Groims
@haldun31
Hocam aynen haklısınız da bura bisiklet adına oluşturulmuş, bisikleti yayma ve kardeşlik oluşturma adına açılmış bir site. Yazdığınız gibi aynen kadans konuşalım bisiklet konuşalım diye açılmış yani:D Tabiki düşünce belirtelim tabiki haksız geliyorsa ,ki dikkat edin görüş belirtmedim, belirtelim ama onların da farklı forumlarda yeri var emin olun

@Ahmetgitar dosdum mükemmel değinmişin, o dürtlüğünü kullanmak için aldım iznin varsa, mükemmel değinmişin ya :)

peki, hayat ilerde herkese herşeyi eğrisiyle doğrusuyla öğretir.inşaallah hiç bir şeyi konuşmadan bu memleket güzel günler görür diyelim.yaşayan görür.bu mantıkla bir daha parça pahalı serzenişlerini hükümete saldırı olarak almak lazım.yada bunu hiç konu bile etmemek lazım ki siyasi hataların hayatımıza yansımasını konuşmamış olalım.

@Ahmetgitar İhracatta bir artış bekliyor muyuz? Hayır.
Turizmde döviz geliri bekliyor muyuz? Hayır.
Siyasette bir yumuşama bekliyor muyuz? Hayır.
İstikrara dair bir umudumuz var mı? Hayır.
ABD merkez bankası bu yıl üç kere faiz artırımı yapacak mı? Evet.
Dış borç ödemesi için döviz ihtiyacımız olacak mı? Evet.
Dolar zaten dünyada parite olarak değer kazanacak mı? Evet.

bunu işte :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
@bisikletinmühendizi dört sayfa öncesi olunca direkt alıntı yapın anlayalım :)
Kullanın da bunlar zaten bilinen şeyler

Bilmemek için kör olmak lazım.
(Şimdi yedim ban'ı) ahahahah

@Ahmetgitar
@Ahmetgitar

Şimdi burada bana da mı laf soktun ne ettin anlamadım.

Evet bilindik şeyler, fakat senin gibi kısa ve öz şekilde akılcı veya anlayıcı bir anlatımla yazacak edebiyatım olmadığı için kullanmak istedim. Lakin bunları bilmeyecek kadar kör falan değilim , sadece kör olanları senin güzel anlatımınla aydınlatmak istedim :)

Kusurumuz olduysa Affola :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Geri