ÆSir
Dora Otomotiv Yedek Parça
- Tepki
- 1.474
- İsim
- Emre
- Başlangıç
- 2001—02
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
1 haftadır fena halde müptelası oldum. Bisiklet alanında da çok geniş satışlar var ki LetGo veya Sahibinden yanından bile geçemez. Ödeme güvencesi Trendyol olduğu için sana gelen üründe bir kusur varsa sorun yaşamaksızın iade edebiliyorsun.
LetGo gibi fakat Türkiye geneli alabildiğin için seçeneğin çok oluyor.
Kendime kask ve sele pedi aldım kargo dahil 45 liraya ki gelen kaskın hiç bir şeyi yokmuş piyasa değeri 200 lira civarı. Ped için renk solması var ancak seleye oturunca o insanın umurunda olmuyor.
Kızıma da yeni kask aldım sanırım o da bugün elimde olur.
Bir süredir araç üstü bisiklet taşıyıcısı arıyordum ki onu da buradan aldım. Piyasada 200-300'den başlayan fiyatlara karşın alan kişi beğenmediği için bir defa takıp çıkarttığı ürünü 100 liradan satışa koymuş e bende aldım. Henüz içindeki aparatların poşeti bile açılmamıştı.
Sistemin en güzel yanı ne yollarsan yolla yada alırsan al kargo 9 TL! Bazen ürünün içinde bazen + kargo ama kocaman taşıyıcıyı 9 liraya getirttim.
Birazda Dolap reklamı yapmış gibi oldum ama bir şey alacağınız zaman mutlaka bakmanızı tavsiye ederim.
(link)
Kendime Monero kask ve jel ped 45 lira
Kızıma Btwin kids edition kask ve btwin jel eldiven 66 lira sıfırdan farksız
Eşime c-smart kask 70 lira sıfırdan farksız
İkili bisiklet taşıyıcı 100 lira sıfır kutu

LetGo gibi fakat Türkiye geneli alabildiğin için seçeneğin çok oluyor.
Kendime kask ve sele pedi aldım kargo dahil 45 liraya ki gelen kaskın hiç bir şeyi yokmuş piyasa değeri 200 lira civarı. Ped için renk solması var ancak seleye oturunca o insanın umurunda olmuyor.
Kızıma da yeni kask aldım sanırım o da bugün elimde olur.
Bir süredir araç üstü bisiklet taşıyıcısı arıyordum ki onu da buradan aldım. Piyasada 200-300'den başlayan fiyatlara karşın alan kişi beğenmediği için bir defa takıp çıkarttığı ürünü 100 liradan satışa koymuş e bende aldım. Henüz içindeki aparatların poşeti bile açılmamıştı.
Sistemin en güzel yanı ne yollarsan yolla yada alırsan al kargo 9 TL! Bazen ürünün içinde bazen + kargo ama kocaman taşıyıcıyı 9 liraya getirttim.
Birazda Dolap reklamı yapmış gibi oldum ama bir şey alacağınız zaman mutlaka bakmanızı tavsiye ederim.
(link)
Kendime Monero kask ve jel ped 45 lira
Kızıma Btwin kids edition kask ve btwin jel eldiven 66 lira sıfırdan farksız
Eşime c-smart kask 70 lira sıfırdan farksız
İkili bisiklet taşıyıcı 100 lira sıfır kutu

Son düzenleme: