Scudo Sports

Dokuzdere 02 Ocak 2010

Scudo
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU
Daha nice parkur var bizi bekleyen, ancak orman bizi çağırıyor. Orman içindede rotasyona uyacak parkur bolluğu bizim avantajımız. Başlarda amacımız yol yapmak imiş, imiş diyorum zira şimdilerde farkına vardık ki yoldan ziyade görmek önemli. Şimdi görüyoruz, gördüğümüzü paylaşmaya devam ediyoruz. Turu bitirdikten sonra hemen başlıyor yenileme arzumuz. Brothersların yeri buluşma mekanımız oldu, her öğlen onlardayız bakalım ne zaman kovacaklar bizi :p.
Paylaşımlarımızın sizlere ulaşımının bize dönüşümü ise inanın çok ama çok başka bir şevk ve zevk sunuyor bize. İlginize teşekkür ediyoruz :). Sağlıcakla kalın

@Selim Üsel

Teşekkürler, elimizden geldiğince anlatmaya ve fotoğraflamaya çalışıyoruz ama elbette ki bunlar yaşananların çok azı, denildiği gibi: 'Anlatılmaz, Yaşanır'

@aliko

Teşekkürler, doğa bize en güzel resimlerini sunuveriyor bize düşen paylaşmak sadece...

@semih59

Beğenmeniz sevincimizdir bizim...

@Murat İçlek

Biz de yorumladığınız için teşekkür ediyoruz.

@littlesign

Bizler tek tek teşekkür ediyoruz sıcak ilginiz için...

@Necroshine

Çok keyifli bir gezi oldu gerçekten ve bu güzellikleri bir nebze fotoğraf olarak sizlerle paylaştık, bizler teşekkür ediyoruz.

@AHMET KARAASLAN

Teşekkürler sımsıcak bir soluk ve anlamlı bir sözle katıldığın için.
Dediğin gibi; doğa bizlerin ortak sevdası, her an aklımız, fikrimiz, zihnimiz onun ritmine eş çalışıyor, birlikte dansediyor gibiyiz. Onunla birlikte aynı ritmde akmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

@SUAT BAĞLAN

Teşekkürler, çok sağolasın yorum için.

@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

Bisiklet üzerinde geçen her anın keyfi bir başka güzel, bizler forumdaki tüm faaliyetleri sanki içindeymişiz gibi takip etmeye çalışıyor foruma atılan her bir faaliyeti kendi faaliyetimiz gibi duyumsuyoruz.

Bisiklet'in kaslardan önce insan yüreğine katacağı bu sıcaklık bizler için tüm ekipman ve performanslardan çok daha değerli.

Sen büyük olasılık yaza burada olacaksın, bisikletini de getirmeyi unutma lütfen. Pedallayıp doğa ile soluklanacağımız çok yer var.

Yine şahane bir tur; ayaklarınıza, pedallarınıza sağlık... Yılın ilk haftasonunu iyi değerlendirmişsiniz.

Biz - malum yılbaşı gecesinden sonra - bu haftasonu pek ayılamamıştık... :D

Ama bu güzel turunuzu izleyince ben de katılmış kadar oldum. Hakan abiye de bu güzel fotoğraflar ve anlatım için ayrıca teşekkür etmek lazım...

Görüşmek dileğiyle, Keşan' a selamlar..!

anlatımınız tek kelime ile Harika!
fotoğraflar kusursuz ama ikişeyi sormadan geçemeyeceğim :)
1-fotoğraf makinanızın markası ve modeli nedir?
2-toplam binme süreniz ve toplam km niz ne kadar?

dilerim böyle keyifli gezileriniz devam eder ve burada paylaşırsınızki bizimde içimz şenlenir :) keyifli pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: Kamil Tabak
@Kamil Yıldız

Teşekkürler... Biz de "Çanakkale tayfası nerelerde, kesin yine bir yerlere turluyorlardır " diye düşünüyorduk... meğer 'yılbaşı ayılması' yaşıyormuşsunuz.
Eminim çok keyifli geçmiştir yeni yıl kutlamaları.
Geldiğinde umarım havalar iyi olur da biraz pedal çevirir, sohbet ederiz.

@Özcan avcı

İncelikli sözcükleriniz için teşekkürler.

Fotoğraf makinam 'compact' bir makina.
Casio Exilim Z-120 marka ve modelinde.
SLR bir makina taşımak ve her an kullanıma hazır hale getirmek çok pratik gelmiyor. Fakat ortalama düzeyde çekimlerden ve Casio'nun işlevselliğinden memnunum.

Toplam binme süresi ve ortalama kilometre gibi kayıtları tur anlatımlarında pek kullanmamaya çalışıyorum. Bu geziler direk performansa yönelik gezi sayılmazlar.
Bu turun uzunluğu 35 km. idi. Toplam binme süresi ise: 2 saat 45 dk.

Keyifli gezilerimiz baharla birlikte daha da çoğalacaktır bu da bizler için daha çok paylaşım anlamına gelmektedir.

Geri