Scudo Sports

Dokuz Eylül Üniversitesi

@yavuzicmez

mrb bende özgür jeoloji müh. okuyorum senn bölüm neydi. kusura bakma görmemişim msjnı. bakmıyodum foruma. okul başlayınca tanışalım. klubümüzde kurulmak üzere üye yaparız seni beraber pedallarız.

Scudo
@yaminkutlu

Çevre Müh.'e geliyorum, bakalım hayırlısı..

tanışalım tabi, klubü de kurun artık :)

ii bi seçim yapmısın tekrardan hoşgeldin üniversitemize. bende tınaztepedeyim görüşelim bisikletini getirdin mi izmire hazırlık durumu nasıl senn

hazırlığı geçememişim, dün açıklandı.. şimdi yarın geliyorum

bayram tatilinden sonra da bisikleti getirmeyi düşünüyorum..

sen nerelisin? nerede kalıyorsun ?

@yavuzicmez

benim de hazırlım altta.. çok kalan oldu bu yıl. dert etme, bizim okula gelenlerin genel kaderi bu. benim ev bucada gelirsen sevinirim. kapım herzaman açık.bisikletini de getir kısa sürede. güzel yerler var.turlarız...

Merhaba arkadaşlar, 2009 ekimde bende turlarınıza katılacağım..3 kişi katılacağız turlarınıza..
Şimdiden tanışmak isterdim

• Beğen
Tepkiler: matrixod
Merhabalar herkese...
DEU/GSF'deyim, bu ilk yılım benim...
Bisikletimi bayramda alabileceğim. Organizasyonlara katılırım uygun günlere denk getirirsek. Okulun " katılmak istediğiniz kulüpler " bölümünde bisiklet yoktu.
Ama biz böyle bir şey yaparsak hoş olur.

@Ug90

bikaç gereksiz insan klüp kurup öylece bırakmış. bizim bile haberimiz tüzüğü hazırladıktan sonra oldu. bi şekilde onlara ulaşmamız gerek. yoksa unutun gitsin bu klüp olayını. kuran arkadaş okula ara vermiş. iranlıymış... bir de şu var! 9 eylülde bisiklete binen çok kişi var ama herkes başına buyruk. toplamak çok zor! ben bucada oturuyorum. ne zaman istersen turlarız.ev arkadaşımın da var bisikleti.tanıdığım kişilerle de tanıştırırım seni...

Merhaba herkese..Ben imyo da okuyorum.Üniversitedeki bisiklet kullanan arkadaşlarla tanışmak isterim.Ayrıca Ata Bisiklette çalışıyorum...
Kısa zamanda bir tur düzenleyip tanışsak iyi olur diye düşünüyorum.
İzmirde gerçekten iyi olan gruplar var.Benimde içerisinde olduğum bir grup hafta sonları sağlam turlar düzenliyor.Onlar ile turlara katılabiliriz.
Cevaplarınızı bekliyorum...

@gencizmirli

bizim okuldan ve öğrencilerinden bi yol olmaz... havalar biraz düzelsin bidaha toplamaya calışcaz inşallah bu sefer olur bişryer...

herkez msn eklesin buraya yağmur ve soğuk hava gecsin yaza doğru turlara başlayalım ne dersiniz

@thoth

selam ben eğitimdeydim,gerçi mezun oldum ama genede katılırım.evim cezaevinin yakınında.uygun zaman olursa katılıtım.keşek üniversitedeyken haberim olsaydı.2006 da gümüldür tarafına şenlik zamanında tur olmuştu katılan varmı ona?üniversite dinlenme tesislerinde kalınmıştı?

TOTH senle aynı avatarı kullanıyoruz,bende msn de kullanıyorum.yoksa sende bisikletine Rocinante mi diyorsun:D

geçtiğimiz yaz foçaya ve kaynaklara kendi aramızda tur yapmıştık.fakat foça yolu iyi değil Menemene kadar

bana herşekilde turlar uyar. Yağmur çamur dinlemem. Kısacası her yol asfalt...

yağmur soğuk kesildiğinde toplanıcaz inşallah. haberleşiriz...

Arkadaşlar okul grubundan birşey olmaz diyorsunuz fakat kendiniz 'yağmur soğuk kesildiğinde toplanıcaz' diyorsunuz.
Bu işin zevki yağmur çamurda çıkıyor.
Ben kendi grubum ile finallerden sonra turlara başlayacağım.Detayları yazarım.

biz dün dernekle klaros antik kentine gittik. orda mıydın arkadaşım?
bana da yakınsın sanırım gel tanışalım

Dernek turlarına pek katılmıyorum.Daha çok antrenman temposunda geçen turlara katılıyorum.

şu sınavlar bi bitsin de tanışalım. okulda bisiklete binen biçok kişiyi tanıyorum fakat senle hiç tanışmadık herhalde. 2. dönem başlıyoruz.belki klup kurma meselesinin de üzerine düşeriz..

Geri