Scudo Sports

Doktora tezi anketime katılabilir misiniz ? Rica ediyorum

Cem Şentin

Forum Bağımlısı
Tepki
1.264
Adım Cem Özgür Şentin. GYTE İşletme Bölümü'nde tez aşamasındaki bir doktora öğrencisiyim. Bisiklet tutkunu biriyim ve Sedona 711 V model dağ bisikletim var. Ancak Doç. Dr. Nihat Kaya'nın danışmanlığında yürüttüğüm "İnsan kaynakları uygulamaları, örgütsel adalet ve politik davranışların çalışan performansı ve işten ayrılma niyetine olan etkileri" konulu tezi bitirmekle uğraştığım için bugünlerde pek bisiklete binemiyorum. Bu foruma üye olup ta halen bir işte çalışan abilerimin, ablalarımın ve kardeşlerimin, danışman hocamla birlikte geliştirdiğim doktora tezi anketime katılmalarını rica ediyorum. Katılmak isteyenler için doktora tezi anketimin online versiyonunun bağlantısı aşağıdadır:

(link)

• Beğen
Tepkiler: Yusuf Z. Şipal
Scudo
anket sonunda gofret, kalem, çakmak vb gibi eşantiyon veriyormusunuz :)

• Beğen
Tepkiler: pilot
@Cem Şentin

işyerinde açsa, hemen katılacağım da. maalesef eve kaldı.

Anketin yarisina geldigimde fark ettim ki ne kadar igrenc bir sirkette calisiyormusum ben arkadas...

@Hamit E.

Tezi bitirdiğimde size bilgi verebilirim Hamit Bey. Bu anket yoluyla topladığım veri, tezimde literatür araştırmasına dayanarak öne sürdüğüm ilişkilerin (hipotezlerin) ne derecede doğrulandığını belirlememe yarayacak.

Cevapladım.
Bizim kurum bizi kullanmış bayağı :)

Cevapladım. Anketi bitirdiğimde keşke herkes böyle bir kurumda çalışsa dedim. ;)

30 lara geldiğimde bunalıma girmek üzereydim ve siteyi kapattım -_-

Doldurdum yalniz Doldurmak bile sabir istiyor. Daha bunun spss i var yorumlamasi var. Allah size daha cok sabir ve kolaylik versin.

Doktora tezi anketimi doldurdunuz mu ? Merak ediyorum.

Not: Lütfen bu mesajı siler misiniz ?

@dogukan demirbek

Anketime katıldınız mı Doğukan Bey ?

@Selahattin Aydın

Anketimin biraz uzun olduğunun farkındayım Selahattin Bey. Yalnız doktorada İstatistik dersi alırken orta uzunlukta ve uzun birer anket analiz etmişliğim vardı.

@chn krmz

Keşke katılsaydınız Cihan Bey. Ben de şu an işsizlikten bunalıyorum.

Merhaba abilerim, ablalarım ve kardeşlerim,

Lütfen bana yardımcı olabilir misiniz ? Yoksa tezi tamamlayamayacağım. Son olarak Mevlit kandiliniz kutlu olsun.

Merhaba. Ankete katıldım. Örneklemin anlamlılık düzeyini yakalayabileceğini, yeterli katılımın sağlanmasını dilerim. Başarılar.

Geri