Scudo Sports

Doğudan Batıya ERZİNCAN Doğası..

Merhaba Serkan,
Ben Takım Elbiselerle aniden geliverirsem Erzincan a şaşırma.
:D :D :D

Scudo

Siz gelin ama mutlaka bir yerinizde (artık boynunuzamı asarsınız, yoksa yakanızamı bilmem) Bisiklet forum veya ataruh diye yazın yoksa tanıyamam vallaha.
Şaka şaka ben sizi heryerde ve her kılıkta tanırım. Sakalı unutmak mümkünmü...:D :D

Sevgiler...

Sevgili ataruh hocam, Erzincan'da başımızın üstünde yeriniz var. Herzaman sizleri ve forum arkadaşlarımızı bekleriz...

güzel bir gün ve güzel bir gezi yavaş yavaş grubu kuruyorsunuz hadi bakalım hayırlı olsun

Çok çok teşekkürler. Güzel gün ve güzel gezi olduğuna katılıyorum ama grup konusuna gelince daha tam kuramadım. Sabit bir grubum yok. Vakit buldukça katılıyo arkadaşlar.

Sevgiler...

Sevgili nirvana. Öncelikle bu güzel yorumun için teşekkür ederim. Grup meselesine gelince işten fırsat buldukça Serkan Abime eşlik ediyorum. Ve fırsatım olduğu sürece de gezilerimiz devam edecek...

GUZEL BIR PAYLASIM NICE GUZEL GEZILERE,SIZ GEZINKI BIZDE BURDA GORELIM ARKADASLARIMIZ NERELERDE PEDAL IZI BIRAKIYOR,TESEKKURLER

• Beğen
Tepkiler: cambaz24
Sevgili Serkan beraber olduğumuz zamanları yazdınmı? görüntüledinmi? diye araştırırken bu gezinizle karşılaştım güzel bir gezi olmuş sanırım evdede bana göstermiştin. Erzincandaki beraberliğimizi yazıp resimlemedinmi? bilgi verirsen bakarım .Necati Bilgen

Geri