Scudo Sports

Doğu Ve Orta Karadeniz Turu

eminozk

Daimi Üye
Tepki
379
Uzun zamandır yapmak istediğim Doğu ve Orta Kara Deniz turuna kısmet olursa 27 temmuzda batum'dan başlıyorum.İlk gün Batumu gezip gördükten sonra Sarp sınır kapısından Türkiye'ye girip karadeniz sahil yolunu takiben Samsun istikametinde pedal basacağım.Bu sırada sahilden içerlere girerek görülecek yerleri ziyaret (Karagöl,ayder yayalası,semela manastırı,zil kalesi ,uzungöl gibi ) etmeyi ve karadeniz sahil yolu boyunca bulunan şehir ve ilçelerde konaklayıp buralara has bulunun lezetleri tadıp yerel halkla iletişim kurmayı planladım.Bu tur esnasında bu yerlerdeki bisiklet sever kişilerle tanışmak ve onlarlada sohbet etmek beni mutlu edecek.

Scudo
Sevgili Emin yolun açık olsun başarılar diliyorum. Bu turda gitmeyi planladığın bazı yerlere Eylül başında gideceğim. Kapsamlı İstanbul Sarp bisiklet turunu ise gelecek yaz yapmayı planlıyorum.
Umarım fazla ıslanmadan turu tamamlarsınız. :)

Selam ORHAN abi eylül ayı itibarıyla yapmak istediğin turlardan haberim olursa sevinirim benimde Türkiye bazlı tur düşüncelerim var istersen paln yaparız saygılar

iyi günler..

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@Orhan Kılıç

Teşekkürler,havalar güneşli görünüyor.sana yeni rotanda başarılar diliyorum benim o kadar uzun zamanım yok ,hanımdan zor müsade aldım .sevğiler

• Beğen
Tepkiler: Orhan Kılıç
@eminozk
Karadeniz bölgesinde 22 sene yaşamış biri olarak(14 sene Rize-Pazar, 8 Trabzon) güzel bir tur olacağını düşünüyorum. İnşallah hava da müsait olur, çünkü karadenizin havası ne zaman ne yapar pek belli olmaz. Yinede size şimdiden kolay gelsin diyorum.Sahil yolu olması da bir kolaylık olur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: eminozk
@Cüneyt HOCAOĞLU
ben yaylalara girip çıkacagım işallah çıkışlarda bisikleti aşagıda bırakıp minübüsle çıkıp inmek böylece zaman kazanmış olacagım ama son durum orda belli olacak..teşekkürler
:)

Geri