Scudo Sports

Doğu Karadeniz yayla turu rota planı!

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Merhaba arkadaşlar,

Bu yaz temmuz ayında doğu Karadeniz yayla turu yapmak istiyorum. İki kişi tur yapacağız. Ama müsait olan Doğu Karadeniz tecrübesi olan bir arkadaş daha gruba ekleyebiliriz. Geçen yaz orta ve batı Karadeniz turu yapmıştık. Çok güzel bir tur olmuştu. Doğu Karadeniz de Giresun yaylaları öncelikli olmak üzere bir rota çizip nasipse yola koyulacağız. Bu tarihlere denk gelip tur yapmak isteyen varsa! İstişare yapabiliriz. Teşekkür ederim.

Scudo
Takipte olacağım. Rota planlarken faydalanacağım bir konu olacak.

@09eroksuz19 ile Temmuz ortası gibi, Kars çıkışlı Doğu Karadeniz planımız var hocam

@elric1982
Olabilir. Burda takipte olalım. Beraber tur yapabiliriz.

@five
Aklınızda rota varmı?

:harika: Tarih ve rota konusunda gelişmeleri paylaşırım

@hardwrestler

Aklımda bir rota var ama sınırlı günlerime sığdırmaya çalışıyorum. Belki belirli yerleri dışarıda bırabilirim. Özellikle yayla geçişleri hakkında detaylara ihtiyacım olacak. Belki Giresun'dan Dogankent yoluna belki de Hopa'dan başlayarak Maçahel, Artvin Yusufeli yoluna. Arada Rus Yolu, Zirkale, Ayder, Çaykara, Sumela, Ovit Geçidi... Her yeri görmek istiyorum ama zamanı da verimli kullanmam gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: Metin_S
@five
15 gün düşünüyorum. Rota biraz da yolda belli oluyor. Evdeki hesap genelde çarşıya uymaz. Ama hedef olması lazım.

Forumda eski tarihli turlar ve onların rotaları var. Çoğu kişi strava vb gibi sitelere yüklüyor bu turları. Rotaları o tip sitelerden hazırlayıp fikir sorarsanız daha önce gidenler yorum yapabilir.
burada bir kısmının rotaları ve fotoğrafları var (link)
2012 yılından da rotalar burada duruyor hala (link)

• Beğen
Tepkiler: SerkanNamazcı
Selamlar, tur için takipteyim, özel mesaj attım.

@elric1982
Merhabalar. 17 Temmuzda trenle Kars'tan başlıyoruz tura. Ordan Batum'a geçeceğiz, daha sonra Doğu Karadeniz.

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Haberleşiriz hocam, Karadeniz'e ne zaman giriş yaparız kestiremiyorum şu an. Çıldır Gölü çevresini de gezebiliriz çünkü

• Beğen
Tepkiler: Devenez ce que
Geri