Scudo Sports

Doğu karadeniz ve batum tur arkadaşı arıyorum

nonsteril

Forum Demirbaşı
Tepki
728
Bisiklet
Tern
Merhaba arkadaşlar geçen hafta 8 günlük izmir bodrum datça marmaris turu yaptım. Hedefim en azından Fethiye'ye kadar gitmekti. Ama havalar inanılmaz derecede sıcak olunca turu marmariste bitirdim. Izmire dönüp biraz dinlendim. Ama yerimde duramıyorum :) En geç 13 temmuz cuma çıkışlı karadeniz yada en azından doğu karadeniz turu yapmayı düşünüyorum. Tabi oraya kadar gitmişken batuma uğramamak olmaz.
Gelelim tur ayrıntılarına;
- Hiçbir zaman hız odaklı tur yapmadım. Günlük ortalama 50 maksimum 70 km lik turlar düşünüyorum.
- Sahil şeridini takip etmeyi düşünüyorum. Fakat çıkılması gereken yayla vb. yerler için bisikleti uygun bir yere bırakıp servislerle gidip gezip gelmeyi düşünüyorum.
- Ağırlıklı olarak çadır konaklamalı düşünüyorum (3-4 günde bir genel temizlik için pansiyonda kalınacak şekilde )

Ağustosun 15 ine kadar zaman problemim yok o yüzden tura en doğudan başlayıp gelebileceğim yere kadar gelmeyi düşünüyorum. Turun tamamında yada belirli bir kısmında eşlik etmek isteyenler için buradan günlük konum ve bilgi paylaşımı yapacağım.

Scudo
Hocam turun tam benlik, kafamda hayal ettiğim gezi şekli, ama yer ve zaman tutmuyor maalesef. İnşallah sen de ben de buluruz en yakın zamanda bir yol arkadaşı...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Bu cuma Artvin Arhavi ye gidecegim yani memleketime. Maddi durumlarım el verse seninle gelirdim. İyi yolculuklar sana.

Kurbanda Hopadan başlayıp sahil boyu yaylalar vs bir tur planım var.
Genelde tek çıkarım her adamla tur yapılmıyor.Yolun açık olsun.

Dostum tür güzel.bende İzmir'den Marmarise gitmeyi düşünüyorum.bana tavsiyelerin nedir?

@Metin S. Ben de yalnız çıkmayı seviyorum. Grup sürüşleri değil Ama 2-3 kişi yapilan turlarda zevkli oluyor.

@blacktiger0101
Nasıl ve kaç günlük bir tur düşünüyorsunuz bilmiyorum ama Izban selçuk'a kadar gidiyor. Selçuktan sonra kuşadası ya da didim yapabilirsiniz. Bodrum datça arasında feribot var. En önemli tavsiyem güneye indikçe havalar çok fazla ısınıyor. Sabah 6 gibi yola çıkıp 10 gibi türü bitirmeniz gerekiyor yoksa sizin için işkenceye döner. Benim türü yarıda kesmemin en büyük sebebi sıcaklar oldu.

NOT: ARKADAŞLAR TARIHI 23 TEMMUZ PAZARTESI OLARAK GÜNCELLEDIM. KATILMAK ISTEYEN OLURSA BEKLERİM.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe ve Metin_S
2 gün sonrasında otobüsle Kayseriye gideceğim :) ay sonu döneceğim...

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
Geri