Scudo Sports

Doğayı Pedalla Koru Projesi 1. Keşif Çalışması Faaliyet Raporu

Yavuz merhaba…
Sizi ve arkadaşlarınızı böyle bir projede yer aldığınız için tebrik ediyorum… Ayrıca harika fotoğraflar için de teşekkürler… Biz Burdurlu’yuz… Baba tarafımız Burdurlu, ancak babam rahmetli olduktan sonra Burdur’la bir bağlantımız da pek kalmadı… En son 1972 yılında gitmiştim Burdur’a … O yıllarda Burdur Gölü’nün sularının yükselerek göl kıyısında bulunan, plaj, restoran gibi tesisleri sular altında bıraktığını biliyorum… Şimdi bu gölün susuzluktan can çekiştiğini görmek gerçekten üzüntü verici… Suları azalmış ya da kurumaya yüz tutmuş göllerin çok yağışlı geçen bir kış mevsiminin ardından yeniden canlanmış olabileceğini düşünüyordum… Çabalarınız için teşekkür ediyorum... Görüşebilmek dileğiyle…

• Beğen
Tepkiler: yavuz06
Scudo
Burdur'da böylesine kapsamlı bir bisiklet projesi çok heyecanlandırmıştı beni, fotolarınızı incelemek bu heyecanımı kat be kat arttırdı... faaliyetlerinize katılabilmek için sabırsızlanıyorum... teşekkürler...

• Beğen
Projenizi gönülden destekliyorum.Fotolar ve paylaşım için teşekkür ederim.

• Beğen
Çok güzel bir proje. Bu tür projeleri hepimizin elinden geldiğince desteklemesi lazım. Sizlere çok teşekkürler.

• Beğen
harika proje . harika resim . harika .. harika veeeeeee harika .. gönülden destekliyorum

• Beğen
Makinada makinaymış ha:in:

Tabi fotoları çeken arkadaşıda unutmayalım :in:

Valla elinize ayağınıza sağlık. Projenizde başarılar. Selamlar...

• Beğen
arkadaşlar böyle güzel görüntüleri ve çalışmaları bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz.

• Beğen
paylaşım için teşekkürler fethiye giderken hep yanından geçiyorum :) planlar yapıyorum inşallah nalan gelirse :) gerçekleşecek ...

• Beğen
@Süleyman Şatır

Selamlar Süleyman abi;
Öncelikle çok teşekkür ediyorum. Bu projenin organizasyonları vesilesiyle umarım memleketine tekrar bir uğrarsın :) Gölün iki yakası gerçekten birbirinden çok farklı. Orada yaşayan insanları büyük kısmıysa bunun farkında bile değil. Anlayacağın Burdur'lular gölü yeterince sahiplenmiyor...

Dediğim gibi gölün durumu umutsuz değil. Fakat özellikle oradaki insanların daha fazla bilinçlenmesi ve göle sahip çıkması çok önemli. Biz de bunun için bisikletin dikkat çekiciliğini elimizden geldiğince kullanacağız.

görüşmek dileğiyle..
sevgiler..

• Beğen
Tepkiler: Süleyman Şatır
Geri