Scudo Sports

doğada tek başına dağ biskleti

Scudo
teşekkürler ama sanmıyorum ki dağ bisikleti ile ilgilenipte izlemeyen kalsın :D gercekten cok güzel bir bölüm bence :)

iyi günler , keyifli pedallamalar ...

super bir program.halen daha keyifle izliyorum. ozellikle bu bolumu altin degerinde bilgiler veriyor dag bisikletcileri icin.

Arkadaşlar lastiğe ot doldururken otların tam kuru olmamasına dikkat edin.Ben kurumuş ot doldurdum ve otların saman olup lastikten çıkmaya başlamasıyla birlikte kaza yaptım :)Aynı hataya siz düşmeyin.Çam ağacı iğneleri iyi bir seçim gibi duruyor.Kısacası,kuru ottan uzak durun.:)

Abi ben böyle bişey görmedim ! muhteşem kelimesi az kalır hangi günlerde hang saatte var bu program izlemem lazım artık

Güzel bir program.Yakaladıkça kaçırmıyorum ben de..

Bu bölüm diyalogları ve hareketleri biraz şovlu olmuş ama keyifle izleniyor. :)

@guvengungor

:) Güven Kardeşim evet biraz geç açılıyor aşırı yoğunluk var herhalde, ya google'dan konuyu yaz gir ya da serdar kılıç'ın sitesinden girebilirsin.(link)

Not:4.İçimdeki Doğa,sağ baştaki video..

Bu videonun başka bir bölümü daha var.

• Beğen
Tepkiler: guvengungor
Yanlış duymuş olabilirim bilmiyorum bana da biri söyledi ama Serdar Kılıç dünya hayatta kalma şampiyonu muymuş neymiş öyle bir şey

@Eray Geçay
Bence hayatta kalma şampiyonu İnanılmaz kurtuluş programının sahibi Bear Grylls'dir :)

Geri