Scudo Sports

Doğa Yürüyüşleri İçin Pantolon Tavsiyesi

Mustafa Güldal

Aktif Üye
Tepki
44
Merhaba,uzun süredir doğa yürüyüşlerimi eskimiş günlük pantolonlarımla gerçekleştiriyorum ancak artık bu iş için özel tasarlanmış bir ürün almak istiyorum. Ürünlere bakarken fiyat olarak makas çok fazla açılmış. Benim kullanacağım yer Bursa yani Everest'e çıkacak halim olmadığı için aşırı iyi pantolona ihtiyacım yok. Mesela High Mountain Nepal(140 tl) modelini beğendim ancak The North Face marka ürünler yanda 200 tl gibi fiyatlara satılınca tereddüt ediyorum.Bu konu hakkında bilgisi olanlardan yardım bekliyorum.

Scudo
Facebook üzerinden ikinci el dağcılık ve kamp malzemesi satan sayfaları ekleyebilir,yine aynı mecra üzerinde teknik tırmanış pantolonlarını sıfır ve ikinci el olarak temin edebilirsiniz.

Bende Nepal kullanıyorum. Gerçekten çok memnunum. Fiyat kalite performansı iyi bence, hatta biri eskiyince yeni bir tane daha aldım. Bisiklet sürerken de kullanıyorum

@Ömer D.

Bu çinlilerede güven olmuyor insan tırsıyor boyalardan falan kanserojen bir ton ürün var şimdi.

Ben north face kullanıyorum. Colombia ve helly helsen da 2. Markam. Ne ver ki aynı konforu çok daha düşük markalarda da bulmak mümkün. Piyasayı takip ediyorsak.

• Beğen
Tepkiler: cihan cambaz
Facebook dışında bu gibi ürünleri ikinci el bulabileceğimiz yerler var mı? (faebook hesabım vs yok o nedenle soruyorum)

hiç düşünmeden nepali alıp kullanabilirsiniz. hatta bazı yerlerde daha ucuza bile bulabilirsiniz. burada aşağı yukarı kullanılan malzeme aynı oluyor. yani gittiğiniz yerde aşağı yukarı aynı korumayı ve konforu sağlıyor. ama diğer markalar tasarım ve geliştirmeye daha fazla bütçe ayırıyorlar. bu yüzden de nispeten pahalı oluyor. ama sezon sonu indirimlerinde biraz daha makul fiyatlara aklınıza yatan pantalonu bulabilirsiniz.

6 senedir millet marka pantolon kullaniyorum. Hala ilk gunku gibidir desem yalan olmaz. Fiyati alirken yuksek ancak baska hicbir pantolon bu kadar dayanmadi. Outdoor, is... kirlenmese hic cikartmayacagim uzerimden :)

The north face
Columbia
Marmot
Birde bulabilirseniz mammut marka bunlardan herhangi birini tercih ederseniz biraz tuzlu olur.Fakat verdiğiniz paraya fazlasıyla değer.
Uzun yıllar sorunsuz kullanırsınız.

5.11 taktik pantolon kullanıyorum süper :)

Geri