Scudo Sports

Doğa Bisiklet

alpduez

Üye
Tepki
0
Batıkentteki Doğa Bisiklet sadece yedek parça mı satıyor. Bisiklette satıyorlar mı ?

Scudo
Ankaradaki Doğa Bisiklet belli bir süre önce mağazasını kapatıp online olarak depodan satışa başladı. Tahmin ediyorum bundan dolayı bisiklet satışı gerçekleştirmiyor. Çünkü sadece online satış olduğu için fiziksel olarak ürünü görüp deneme şansınız yok.

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
Alışveriş yaptım Doğa Bisiklet'ten oldukça ilgililer. Bisiklet satmıyorlar bildiğim kadarı ile

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
iyi bir firma, ilgili insanlar, sürekli alışveriş yapıyorum. fakat batacaklar diye korkuyorum.
Çünkü stoklarını takip etmiyorlar, sipariş girdiğiniz bir ürün ellerinde yok ise nezaketen muadil ürünün bir üst segmentinden olanını fiyat farkı almadan yolluyorlar. Tamam benim işime geliyor ama, bakın burada 70 milyonun huzurunda sesleniyorum, takip edin şu stoklarınızı :)

• Beğen
Tepkiler: Upper Architect
Bende buradaki yazıları okuyup alışveriş yaptım kendilerinden. Aldığım bir ürünün içindeki parça eksikti sanırım düşmüş aslında güzelce paketlemişler ama düşebilecek gibi de durmuyor pek ama ben bildirdim kendilerine hemen ertesi gün eksik olan parçayı yolladılar bana. Son derece ilgili bir firma aklında soru işareti olanlar hiç düşünmeden alışverişlerini yapsınlar.

• Beğen
Şu ana kadar rahat 10 alışverişim oldu kendilerinden. (500 lirayı aşan) Aradığımda bütün sorularıma büyük bir sabır ile cevap verdi sağolsun. Fiyat konusunda da güzel ürünleri var.

• Beğen
Alışveriş öncesinde ve sonrasında tam destek. Fiyatları da gayet uygun. Alışveriş yaptım herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Tavsiye ederim.

Doğa Bisiklet'i çok iyi tanırım. Sahibi inanılmaz dürüst ve bilgili biridir. Ayrıca çok da beyefendidir. Sorun yaşayacağınızı sanmıyorum hiç.

• Beğen
Tepkiler: A.Tahsin
Kadro ve birkaç malzeme aldım bende doğa bisikletten
Kadroyu paketten çıkarabilmek için iki gün uğraştım :)
Telefon ile iletişimde de gerçekten düzgün insanlar olduğu belli...

sitesinde xlc diye bir markanın drop barını gördüm, nasıl bir markadır bu alınır mı?

@kapluj Alınabilir. Bir arkadaşıma bisiklet toplarken almıştık, hala memnun.

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Mağazası açıkken de birkaç kez alışveriş yapmıştım, ilgili ve dürüst insanlar. Ama mağaza kapandığından beri bisiklet satmıyorlar diye biliyorum. Sadece yedek parça.

Foruma hiç bakmadan alış veriş yaptım yukarıda yazılanlara katılıyorum. Güzel fiyat, güzel iletişim ve iyi niyet kesinlikle hizmet kalitesini arttırıyor.
teşekkürler Muhittin bey..

Dört yıldır belki 20-25 veya daha fazla siparişim (her siparişte ortalama 4 ürün olmak üzere) olmuştur Doğa Bisiklet'e.
En ufak bir memnuniyetsizlik yaşamadığım tek online bisiklet firmasıdır.
Muhittin bey esnaflığı, ticareti ve dostluğu birarada yürütebilen nadir insanlardandır.

Kaliteli firma ve esnafın hakkını vermek için;buraya yazmayı bir borç bilirim.Yıllardır netten alışveriş yaparım.Doğa Bisiklet'ten iki farklı ürün aldım.Siparişi gece 23;30 civarı vermiştim.Aldığım ürün hakkında,o saatte kibarca izin isteyerek açıklayıcı bilgi verdiler.Bu arada aldığım ürünün kargo şirketi yüzünden gecikmesi sürecinde her türlü yardım ve bilgiyi esirgemeyen naif insan Muhittin Beye teşekkür ediyorum.

gaerne ayakkabı almıştım. beyefendinin adını hatırlayamadım ama samimi, dügün bir arkadaştı. ayakkabı serisonu ve uygun fiyatlıydı..severek kullanıyorum..

Benim deneyimim ne yazık ki burada yazılanlar gibi iyi olmadı.

Kendilerinden bir suluk sipariş ettim, marka renk her şey belli ürün sayfasında. Farklı bir renk yollamışlar kafalarına göre. Streç filmle sarmışlar korumalı falan değil paketi, üzerindeki etiket falan yıpranmış iade mi ne olduğu belirsiz bir ürün. Ben geri gönderirken belki bir şey olur diye çekindim balonlu naylon poşete sardım ekstra. Hepsiburada üzerinden aldığım için iade kolay görünüyor ama MNG kargo korona sebebiyle kota koymuş, bugün kabul etmediler gönderiyi. Pazartesi tekrar deneyeceğim.

Yani altı üstü bir suluk için bu kadar zahmete girmiş oldum sayelerinde. Stoklarını doğru düzgün takip etseler ya da ellerinde ürün olmadığını anladıklarında arayıp haber verseler direk iptal ederdim, bu kadar uğraşmamış olurdum. Çok ucuz bir ürün de olmadığı için dursun bir kenarda diyemiyorum.

Özetle alış veriş yapılmayacak firmalar listesine ekledim kendilerini.

Çarşamba günü beş kalem ürün siparişi vermiştim. Bugün (Cumartesi) elime geçti. Ne istediysem onlar gelmiş; sorun yok. Hatta eldivenler web sitesinde göründüklerinden daha iyiymiş.

Geri