Scudo Sports

Doğa bisiklet Ankara

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Ne sorsam ayrıntılarına kadar bilgilendirdiler, paketleme özenli, kargo dakik, fiyatlar en uygun ayarda.
Sıkıntı yaşamadım. 4-5 parça gönderiyi olabilecek en küçük kutuda metallerin birbiribe vurmasına engel olacak balonlu poşetlerle yolladılar. Teşekkür.

Scudo
Ben de kendilerinden 3 defa alışveriş yaptım. Fiyatları uygun geldi her zaman. Bu günlerde en önemlisi de sipariş verdikten sonra hemen kargoya vermeleriydi. Sıkıntı yaşamadan güvenerek alışveriş yaptığım yerlerden Doğa Bisiklet...

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
Böyle memnun kalınan yerlerin paylaşılması çok faydalı oluyor. Daha önce hiç alışveriş yapmadım onlardan ama ihtiyaç olursa yaparım bundan sonra. Fırsat vermek lazım :)

Yanlışlıkla farklı ölçüde lastik söyledim "olmaz" diyip yollamadılar. O ölçü olmaz diyip açıklayıp yollamadılar. Başkası olsa banane der yollar.

23 Haziran Salı günü sipariş verdim ve ürünleri bir an önce kullanmam gerekli olduğu için kendim gidip aldım. Deposu bizim eve 2 kilometre uzaklıkta ve sanıyorum tek depoları var. Haziran 2016'da da alışveriş yapmıştım oradan genel olarak piyasadan biraz daha ucuz. O zaman kargo ile Eskişehir'e istemiştim ve gerçekten özenle paketlemişlerdi. Sipariş detaylarına baktım da o zaman her şey ne kadar da ucuzmuş. Schwalbe Lugano K-Guard 33,5 lira, KMC Z50 zincir 11,69 lira, değiştirilebilir üç camı olan XLC gözlük 32,75 liraymış. Gözlüğü hala kullanıyorum, zincir ve teker satmış olduğum eski yarış bisikletimle birlikte yeni sahibinde.

• Beğen
Tepkiler: DeaKeN
Ben de sürekli toplu siparişler vereceksem doğa bisikleti tercih ediyorum. Telefonla aradığım zamanlar da oldu sağolsunlar ilgileniyorlar.

• Beğen
Tepkiler: Olgunn
Siparişiniz 100TL'den fazla olmassa depodan gidip alamıyorsunuz. 100 TL üzerine kargo ücretsiz, 100 TL'yi geçince de zaten ücretsiz kargo niye depoya gidiyimki diye düşünüyorsunuz. Civarda kimse orada bisikletçi dükkanı olduğunu bilmiyor. Bi ara uzun uğraşlar sonucunda depoyu bulduğumda niye buraya bi tabela asmıyosunuz dedim "Tabela asınca çoluk çocuk, tekerim patladı, zilim bozuldu diye geliyor böyle daha iyi" dedi mantıklı geldi :D Girip gezebileceğiniz dükkanları yok depodan kargo usulü çalışıyorlar. Sanırım bu yüzden çoğu malzemeleri piyasaya göre ucuz. Whatsaptan her an ulaşabilirsiniz. Parça bisikletinize uygun mu gibi her türlü soruyu sorabilirsiniz. İletişim ve kargolama hızı çok iyi. Güvenerek alışveriş yapabilirsiniz :)

Birkaç gün önce aradığım bir ürünün en uygun fiyatını Doğa Bisiklet'te gördüm. Whatsapp üzerinden kendilerine ulaşıp ürün tekrar gelir mi, gelirse fiyatı aynı kalır mı diye sorduğumda ''Ürün haftaya gelecek ama burası Türkiye. İstikrar olursa fiyatlar değişmez'' şeklinde cevap aldım. Bu haklı cevap karşısında bir miktar üzüldüm. Coğrafya kaderdir. 😭

Siparişiniz 100TL'den fazla olmassa depodan gidip alamıyorsunuz. 100 TL üzerine kargo ücretsiz, 100 TL'yi geçince de zaten ücretsiz kargo niye depoya gidiyimki diye düşünüyorsunuz. Civarda kimse orada bisikletçi dükkanı olduğunu bilmiyor. Bi ara uzun uğraşlar sonucunda depoyu bulduğumda niye buraya bi tabela asmıyosunuz dedim "Tabela asınca çoluk çocuk, tekerim patladı, zilim bozuldu diye geliyor böyle daha iyi" dedi mantıklı geldi :D Girip gezebileceğiniz dükkanları yok depodan kargo usulü çalışıyorlar. Sanırım bu yüzden çoğu malzemeleri piyasaya göre ucuz. Whatsaptan her an ulaşabilirsiniz. Parça bisikletinize uygun mu gibi her türlü soruyu sorabilirsiniz. İletişim ve kargolama hızı çok iyi. Güvenerek alışveriş yapabilirsiniz :)
Evet depoya gidildiği halde gene de 100 lira üstü alışveriş kuralını koymalarını biraz yadırgamıştım ben de ve hatta bunun için fazladan bir ürün de almak zorunda kaldım. Depoyu bulmak da bayağı bir uğraştırmıştı beni.

• İnanılmaz
Tepkiler: necmeddin
Doğa bisiklet iyidir uygun fiyatlı ilgili bir firma

• Beğen
3 4 kez alışverişim oldu. Sıkıntısız bir firma. Kargodan kaynaklı sıkıntıları çözüyorlar. Bazı firmalar gibi kargoya verdik , bizden çıktı muhabbeti yapmıyorlar. Tavsiye edilir.

• Beğen
Bisikletimi toplarken bazı parçalarımı Doğa Bisikletten aldım ve memnunum. bugün de jant siparişi vermiştim yarım içinde beni aradılar ve ön göbeğin sokma mil olduğunu ilettiler. Benim elimde mevcut olup elden çıkardığım jantta aynı şekildeydi. Adaptör de olmayınca siparişi iptal ettik, kendileri de whatsapp üzerinden çok yardımcı oldular. Yeniden kendilerine teşekkür ederim.

Muhittin bey harika bir insandir, hemşehrime buradan selamlar olsun.

Genelde forumda bir firmanın adını görünce "Eyvah, yine bir bisikletçiye doğru düzgün hizmet sunmamışlar." diye korkuyorum. Bu başlıkta öyle olmamış. Zaten olmayacağına da emindim. Doğa Bisiklet'i ne zaman arasam insan evladı gibi cevap veren bir çalışanı var mutlaka. Ne zaman bir parça alsam sorunsuz bir şekilde elime ulaştı. Umarım bozmadan devam ederler.

İlk alışverişimde 10 puan verdiğim firma. İlgileri, hızlı dönüşleri ve mükemmel kargolamalarıyla gerçekten istediğimiz hizmeti bizlere sunuyorlar 👍🏼👍🏼

Bugün taşıyıcı siparişi verdim. Whatsapp tan dialoğa girdik, anlaşılmayan konu kalmadı ve ürün kargolandı..Gayet profesyonel buldum..

Geri