Scudo Sports

Docmeter Üç Parmak Bisiklet Eldiveni

Hangi Bisiklet eldivenini tercih edersiniz?

• Toplam katılım
    37

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
316
Merhaba arkadaşlar. Ben Docmeter Üç Parmak Bisiklet Eldiveni istiyorum. Bilgisi olanlar ve/veya kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

http://www.merkezdukkan.com/Docmeter-Uc-Parmak-Bisiklet-Eldiveni,PR-4549.html

Scudo
İlk üç parmak uzun, diğerleri kısa. Daha önce kullanmadım ama belki fikir yürütebilirim. Tam olarak ne öğrenmek istiyorsunuz?

http://www.merkezdukkan.com/modules/catalog/products/pr_01_4549_min.jpg

Yaşım 14.Bisikleti spor olarak kullanmak istiyorum ve bunun içinde kask ve eldiven almayı düşünüyorum. Bu eldiven bana uygun olur mu?

Bisikleti süreceğim mesafe 10km alışmak amaçlı daha sonra bu mesafeyi yükseltmek istiyorum.

yaz aylarında tam kapalı eldivenle elinizi terletmektense 3 parmaklı eldivenle istediğiniz serinliğe ulaşıp, kaplı parmaklar ilede gidona ve fren koluna daha iyi hakim olabilmeniz için üretilmiş eldivenler diye düşünüyorum.

fakat artık yazlık uzun parmaklı eldivenlerle hem elleriniz tam kapalı olarak koruma altında oluyor hemde nefes alabilen yapısı sayesinde elleriniz terlemiyor,

önerim kaliteli yazlık uzun parmaklı eldiven almanız yönünde olucaktır..

Ben şahsen vites kullandığım parmaklarım kapalı olunca rahat edemiyorum (kullanım zorluğundan dolayı değil ama bana verdiği histen dolayı). Bu nedenle sadece kışın uzun parmak eldiven takıyorum, diğer zamanlarda hep kısa parmak.

Nasıl rahat edeceğinize göre karar verin. İstanbul'da görerek alacaksanız bisikletçide takıp deneyin. Hem bu üç parmakları, hem yazlık olan uzun parmakları hem de kısa parmakları. Hangisi daha rahatınıza gelirse... ;)

Cevabınız için teşekkür ederim. Yalnız Silivri'de yaz ayları iyi oluyor. O yüzden kısa parmak veya üç parmak uzun iki parmak kısa modelini istiyorum. Birde Üç parmak eldivende Docmeterden başka marka var mı?

yıllarca yarım parmaklı eldiven kullandım. tam parmak korumalı bir scott bir de giant marka eldiven aldım. gayet memnunum. ilk başlarda vites ve fren hissi huzursuz edebilir ama kısa sürede alışırsınız.

yarım parmak eldiven aldığımızda düşme tehlikesinde tabi yine bi parmaklarda yaralanma olabilir diye düşünüyorum

@Hüseyin Demirel

Bence de düşüp sürüklenen birisinin ellerindeki açık bölgelerin zarar görme riski var. Ama çok sıcak havada tam parmak eldivene katlanmak zor oluyor.
Koruma dersen DOCMETER ın karbon koruma eldivenleri bile var:

(link)

Ben kısa parmak aldım buradan şimdiki havalar için uygun geliyor. Ama havalar serinleyince değişik model uzun parmak eldivenlerden birini seçeceğim merkezdukkan dan.
Bu arada bisiklet çantaları ve her çeşit kamp malzemesi de var.

Geri