Scudo Sports

DKBK 4 Eylül 2016 Florya turunda yaşanılan barbarlık hakkında açıklamamızdır.

@KullanıcıAyı
Bir tarafın "lütfen arkadaşımızın gözünü oymayın" derken diğer tarafın demir çubuklarla saldırması çok canice ve insafsızca. Geçmiş olsun gerçekten

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Scudo
Geçmiş olsun. Bu gibi durumlarda müdafa hakkınızı en çabuk şekilde kullanmanız gerekir. Lütfenli ricalı sözlerden anlamayan tiplere en çabuk cevabı vermek gerekir. İnşallah kanunen hakkınızı bulursunuz. Kamera kaydı filan yokmuydu.

Çok geçmiş olsun. Bu ülkede maalesef böyle olaylara çözüm yok... İnşallah yanlarına kalmaz diyeceğim ama kalacak...
Efendi olmak çok büyük erdem fakat yine bu ülkede hiçbir işe yaramıyor...
Allah tüm bisikletçilerin yardımcısı olsun...

hiç bir ceza almıcaklar başıma geldi bir defa oradan biliyorum para cezası alırlar en fazla

o demir sopayı alıp olmayan beyinlerini patlatmak lazım bunların kesin sabıkalarıda vardır bunların

mahkemede anca para cezası alırlar

herkes kendini koruma hakkını kullanmalıdır

sonra neden bireysel silahlanma

adam gelsin bana çarpsın sonra yüzümde kalıcı iz bıraksın sonra 1 sene mahkemeye gideyim defalarca hastaneye gideyim

adam mahkemeye bile çıkmasın

biz hem maddi hem manevi hemde fiziki zarara uğrayalım

suçlu sadece kendisi için çerez parası bile olmayan para cezası alsın

böyle adelet mi olur

• Beğen
Tepkiler: Kuzey Ege
Şiddet şiddeti,öfke nefreti,öç intikamı doğurup gidiyor..
Ne oluyor sayın forumdaşlar?
Linç kültürü ile hayatımızı ps oyunlarına mı çevirelim?
Bu ne paçozluktur,bu ne yozluktur?
Yok dövelim,yok kıralım yok keselim yok sıkalım...
Nereye gitmeyi düşünüyoruz bu bakış açısıyla?Zaten kalitesiz insan yığınlarının içinde kendi hayatlarımıza evrensel doğruları uygulamaya çalışırken ömrümüz gidiyor,birde maganda kültürüne eşlik edip insanlıktan mı çıkalım?
Bisiklet kültüründe şiddet yoktur.
Insan ve doğa ya saygı,hukukun üstünlüğüne inanç,yanlış ve zararlı herşeye karşı durmak,sakin ve sabırlı kalabilmek,sorunları akılcı biçimde çözmek,küçüklere iyi örnek olmak v.b. erdemler bizi "BISIKLETÇI"yapar.
Yoksa bastırılmış şiddet ve fırsat kollayan eziklik duygularıyla insanlara hükmetmek isteyen sterotiplerin iki teker üstünde olmaları onları magandalıktan kurtarmıyor.
@KullanıcıAyı nikli arkadaşım,Don Quijote adını verdiğiniz gurubunuzun tüm üyelerine geçmiş olsun der,adını aldığınız bu idealist roman karakteri gibi kendi yolunuzda gidip vicdan ve hukuk arayışınızda evrensel doğrularda kalmaya devam etmenizi umarım.
Türk Adalatine güvenip süreci hukuki doğru adımlarla takip edelim.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
eli sopalı demirli şehir magandalarına karşı çözüm. http://images.hepsiburada.net/assets/Outdoor/200/Outdoor_13873515.jpg elektro şok cihazı ver çoşkuyu adamlar dans etsin..

• Beğen
Tepkiler: bulentdasci
"Eminiz adalet yerini bulacaktır.! mı? Siz bu dediğinize yürekten inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum, bu memlekette ne adalet ne de insanlık kaldı, hele şu yaşadıklarınızın üzerine, olumlu düşünebilmek... Keşke diyorum sadece....

Istanbul gibi bir metropolde bir gün bile hayatta kalmiş olmak çok büyük bir nimet.

Hukuk Turkiye'de maalesef halkin guvenligini saglama degil, zenginin malını koruma amaciyla var. Bu nedenle hukuktan artık ümidi kesmeliyiz. Kol gibi vergi ödeyip egitim, güvenlik, hukuk, sağlık gibi hizmetleri alamadigimiz gibi, bir de uzerine sistemin önümüze koyduğu bu döl israflariyla ugrasmak durumunda kaliyoruz.

Ulan keske izlanda gibi bir ulkede yasasak be. Eyjafjallajökul yanardaginin lavlarina ölürüm izlandam.

Moral bozmak istemem ama yolda, trafikte, apartmanda, sokakta... heryerde bu tip tartışmalardan uzak durun. Toplum içinde büyük bir silahlanma hali var şu an.
Daha geçenlerde ustabaşımın bir komşusu vurulup öldü. Gençler tartışmış, biri gidip ailesini çağırmış...

Tapatalk kullanılarak gönderildi.

Geri