Scudo Sports

Dj parcalar

exen

Daimi Üye
Tepki
44
Arkadaslar elimdeki malzeme ve kadromu elden cıkarmayı düsünüyorum işte malzeme ve fiatlar
kadro: specilazed p1 arka cant dahil 400 ytl
masa: marzochi dj pro 250 ytl
fren: avid seven cok temiz 300 ytl
vites kolu: alivio 8 li 25 ytl
dişli: sram 25 ytl
arka makina yarış tipi: 45 ytl
aynakol: truvativ firex ikili yapılmış 50 ytl
pedal: truvativ platform 50 ytl
ön makina: sun tour 5 ytl
direksiyon: truvativ 50 ytl
bogaz:truvativ 50 ytl
sele fuse 30 ytl

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

fiatlar son olup pazarlık yoktur ilgilenen arkadasları özelden ulaşmaları rica olunur

Scudo
@trialerkanÖn ve arka makina derken viteslerimi kast ettiniz.yarış tipi derken nasıl anlıyazcaz hangisii olduğunu bir çok yarış tipi vites var piyasada.

Teşekkürler

yanlız anlamadığım bişey var gidon 50ytl boğaz 50 ytl demişsiniz. hussefelt in sıfırı 35ytl gidon 35 ytl boğazı. holzfelerin sıfırları gidon 50ytl boğazı 50 ytl. ya sen çok pahalıya aldın yada çok pahalıya satmak istiyorsun. sıfır fiyatının 15ytl fazlasını istiyorsunuz

kadroyu aldığımızda 24'' uygun bi lastiği nereden elde edicez,tr de olmadığına eminim.

trialerkan benim soruma hala cevap vermemişsin gidon ve boğazı senmi pahalıya aldım yoksa pahalıyamı satmak istiyosun çünkü sıfırları 35ytlsen sıfırın 15ytl fazlasını istiyorsun. uzak bi yerden biri gidonu aldımı karyosu 20 ytl tutsa 2 tane sıfır hussefelt gidon kadar para eder. ben holzfelleri 50 ytl ye aldım boğazınıda hussefelt 35 ytl ye ikiside sıfır dır.

iyi güzel sen ordan al ozaman kardes ben bu paraya satıyom almak isteyen alır bogazın fiatı ayrıca 35 evrodur direksiyonda öyle ben zaten bunları getirten kişilerden aldım yorumu bilmeyen insanlara yap bence eger 35 ytlye varsa ben sendekileride alırım hemide toptan

@trialerkan

benimkiler satılık değil ama sen aldığın kişilere sor istersen bi. 35 ytl yi 35€ diye kakalamışlar sana bende tr ye getirtenin bayisinden aldım peki benimkiler neden ucuz

(link)

al burda marintek ten alınmış bir holzfeller gidonun turkiyedeki normal satış fiyatı görülmekte 33€ nedense hussfeltten 2€ düşük.:boese157:
aldığın yere gitmeni öneririm insanları kazıklamanın bi manası yok. ayrıca sen istediğin fiyata satabilirsin mal senin malın ama üst modeli 33€ iken sattığın parçayı kimse almaz yarı yarıya indirsen belki müşteri çıkar oda belki

@burnout_54

Ucuz bisiklet satan bisikletçilerde bulabilirsin belki

horttt. ve erkan aibi bu parçlardan hangileri hala duruyor? ve bu kadro kac inche denk geliyor.

kadro 10 yada 11 inç falan kaomple bisiklet olarak satayım sana ufak tefek seyler eksik sadece 550 ytl acil satılık

Geri