Scudo Sports

Diyarbakır'da sıradan bir gün (ağır cahillik içerir)

@yakup3457

@samurusov

Öfkelenmek insanî duygu, ben de aynı durumu defalarca yaşadım, öfkelendim,
Peki bu sadece öfke midir, buna gerek var mı @samurusov ?

• Beğen
Tepkiler: bilalfidanboy
Scudo
@mavi albatros
"Kardeşim bu pislikleri tek başına bitiremezsin. Yaptığın şey çok tehlikeli, bu pisliklerde silah, bıçak her türlü pislik vardır. Sürü halinde gezerler, kavga yaparsan sürü halinde saldırırlar. Hak, hukuk tanımazlar."

Bu kısmı %100 doğru bir gerçek. Geri kalanında biraz öfke var ama ben yine çok yersiz bulmuyorum. Gerçekten insanın sabrını taşırıyorlar.

Siz daha sabırlı olabiliyorsanız ne iyi.

trafikte yaşadığınız size göre her hatalı durumu kameraya çekip karşı tarafa trafik polisliği yapmayın derim al plakasını şikayet et veya sövüp yoluna devam et.seneler önce trafikte yol verme konusunda bizim komşunun oğlu 3-4 kişiyle tartışıyor , 1 hafta sonra takibe aldıkları komşumun oğluna ağız burun dalıyorlar.ben konya da her gün yaşıyorum bu tür sürücü hatalarını ,belli bir zaman sonra insan önemsemiyor,arkasından saydırıyorum,uyarmak çözüm değil bu vidyoda olduğu gibi.bence haklılığınızdan çok sevdiklerinizi düşünün.değmez trafikte tartışmaya

Arkadaş ben neden denk gelmiyorum böylelerine ? Üstelik doğma büyüme D.bakır'lıyım. Genelleme yaparak çok mu iyi yaptın? İstanbul'da 4 yıl bisiklet sürdüm, arkadaşıma bir daha burada bisiklet ile geçemezsin diye arkadan yumruk atan dayıyı mı anlatayım? Bomboş Garipçe yolunda arkadan arabayla arkadaşıma çarpan ablayı mı anlatayım? Beni kaldırıma sıkıştıran iett otobüs şoförünü mü anlatayım? Vs. liste uzar gider ve BEN BUNLARI ANLATIRKEN TÜM İSTANBUL'U GENELİNİ AYNI KEFEYE KOYARAK MI ANLATAYIM?

Haksız değilsin haklısın ama GENELLEME yapmak da haksızsın. D.bakır'a olan önyargılardan dolayı en ufak birşey de hemen genelleme yaparak, ağız dolusu öfke kusmanızdan bıktık kardeşim bee.

Genelleme yaparak konuyu tamamen saptırdın. Konu amacına ulaşmadı.

@sallehpaul
Dolmuşçular bile saygılı davranıyorlar artık bana.Sanırım kask ve gözlük taktığım için.Ben de Diyarbakırdayım.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri