Scudo Sports

Diyarbakır'da sıradan bir gün (ağır cahillik içerir)

Ferasetine güvenilen eğitimsiz vatandaşlarımızdan biri. Yeni Türkiye'de makbul olan bir tür, alışalım. Beğenmeyen varsa yurtdışına kaçsın. Bir ara Cumhurreis yol paralarını da karşılayacaktı güya ama sanırım o da her şey gibi yalan oldu.

Scudo
Konu amacından sapıp yönünü başka seyirlere bazı kişiler tarafından saptıralacağını tahmin ettiğimden konu sahibi arkadaştan Konu başlığı ve içeriğini değiştirmesini o yüzden rica ettim... Burada tabii ki herkes fikrini özgür olarak beyan edebilir fakat unutmayalım buranın farkı bisiklet severlerin buluştuğu bir nokta,her ne kadar konu şikayet veya serbest kürsü programında açılmışda olsa, bir kişi olsun 10 kişi olsun yazılanlar pek hoş değil,ne demek bir gün makam sahibi olursam o barzolara gereken dersi vereceğim ne hakla diyebilirki onlarla 20 yıl yaşadım adam edemedim falan gibi tatavalar...Neyse konu sizlerin olsun,son kez diyorum...ADAM ANASININ KARNINDAN ÇIKAR...AMA ADAMMM

o zırtopoz önce kendi adam olsun ırkçılığı da başka yerde yapsın . adminden ricam konunun çok dallanıp budaklanmadan sonlandırılmasıdır. saygılar

Ham Yaparlar burda adamı HAMMM

@PoliceBike ın ırkçılık felan yaptığı yok adam Diyarbakır'a veya Diyarbakırlı ya cahil dedigide yok. Videodaki vatandas gerçektende diyarbakirdaki siradan bir günü belgelemiş. Günde en az 100 km motorlu taşıt 30 km civarıda bisikletle yol yaparım her girdiğim yolda kesinlikle ters şerit kullanan,makas atan arabayı veya bisiklrti sıkıştıran bir trafik terörü olusmus durumda bunun aksini ispat edecek diyarbakirli dahi yoktur. Adama tersden geliyorsun dediğinde tehdit ediliyorsun cevap verdiginde kavga ediyorsun.

@Perzeus kardeşim bizde diyoruzki bisikletli için her yerde ama her yerde aynı sıkıntı var öyleki ben yaşamadım ama bisikletli adama seyir halinde iken araç içinden şişe atanlar,yediği yemişin kabuğunu atanlar,dibinde havalı korna basanlar v.saire..bu sadece orda değil heryer de olan birşey.kendi adıma bunu sadece orada var gibi göstermenin yanlış olduğunu beyan etmem ile ırkçılığın alakası yok diyorum(zaten dediğinizin benimle alakası olmadığınıda biliyorum)ayrıca adamın cahilliği ise bu cahillik o kişi üzerindedir.bir konu açsam olumsuz bir vaka ve bir cahil yüzünden x bir memleket ile burda o x memleketli insan siz olsanız tepkiniz ne olurdu (biraz empati)..bireysel yapılan hatalar veya kişiler arasında geçen vakalar o kişileri bağlar bir ili değil .adli bir durum olur yargı bakar,derdini anlatır bizde dinleriz ama burda birilerini haklı çıkarmak adına birilerininde gönlünü kırmayalım yani o sözü geçen kişiyi eleştirmek yerine koca bir memleketi eleştirmek bize düşmez.....
Bu arada şahsen benim tepkim içlerinde 20 yıl yaşamış olmasına rağmen o BARZOLARI ancak bir gün makam sahibi olunca yola getireceğim diyen vatandaşa.....

@bilalfidanboy ben o hesaplasacak adama bir şey demiyorum. Tabiki bu olaylar her yerde olabilir haklısınız fakat ben trafik ihlali konusunda burayı geçecek başka bir sehir olduğunu zannetmiyorum.30 dan fazla şehirde araç kullandim ben boylrsini görmedim sayelerinde bende onalr gibi terör estirmeye basladim ne yazık ki yozlaştım. Bu arada 21 plakalı bı araç bisikeltliye yol verirken videosunu çeken biri olursa buradan tebrik edeceğim.

• Beğen
Tepkiler: PoliceBike
@Perzeus
Kardeşim seni tanımıyorum ama belli ki aktif şehir içinde bisiklet kullanıyorsun. Tamamen haklısın bende hakkını vereyim video atan olursa.

@PoliceBike tanisalim kardesim tek tabanca bisiklet suruyorum bende en azından tur atarız

• Beğen
Tepkiler: PoliceBike
Bende Diyarbakırda bisikelt kullanıyorum gerçekten gerek trafiği olsun gerek iletişim olsun berbat durumda günde en az 20 tane hanzoyla uğraşıyorum. Trafik polisleri ne iş yapıyor bilmiyorum.

@PoliceBike İnan İstanbul'dan sırf Trafik keşmekeşliğinden Kaçmak için şehir dışına Yeri geliyor 200 kilometre gidip gelen biriyim. Bu arada ben belki bir 21 plaka yakalayamayabilirim ama emin ol 81 ilden hepsinden ayrı ayrı ne hale geldiğimizi gösteren kareleri gün gün paylaşabilirim bura istanbul malum...ama mesele 21 34 filan değil.. onları kullanan kişiler...yani ben sana bir günde 100 tane değil 200 tane 34 plaka ile video resim ne istersen atarım ama değişen ne olacak..burda bu tarz kişiler ile Allah'ın her günü karşılaşıyoruz...alıştık mı bilmiyorum ama durum bu..

Kazasız belasız sürüşler

@bilalfidanboy
Eyvallah size de kazasız belasız sürüşler.

@yakup3457 Her şehirde,her millette kötü insanlar vardır. Yalnız siz genellemeyi seviyorsunuz sanırım. Ama belirtmeliyim ki: Diyarbakır ve Diyarbakırlılar sizin 3 kuruşluk siyasi aforizmalarınızı kusacağınız alanlar değildir!

@Baba44 bu sayede tanışmış olduk en kısa zamanda bir tür düzenleyelim.
@bilalfidanboy tabi ki mevzu Diyarbakır değil ne yazık ki insanlığın gün geçtikçe eriyip bitmesi

Belki forum linç edecek beni ama yine de söylemeden edemeyeceğim. Ters şeritten gelerek yüzde yüz hatalı davranan ve de başkalarının canını tehlikeye atan bir arkadaş. Bunda hemfikiriz. Ancak konuşulamaz, anlaşılamaz bir insana benzemiyor. "bak burası diyarbakır bak" tehdidini bile inanarak yapmıyor. Keşke daha makul bir şekilde konuşma yoluna gitseydiniz.

• Beğen
Tepkiler: nonsteril
@oyungezer zaten bu kişilikler yüzünden ön yargı bir yerde tümleşiyor..kendinin bak Diyarbakır bura demesi ve ardından sanki ters yola giren kendi değilde karşısındaki arkadaş ve birde sanki o arkadaşımda Diyarbakırda değilde uzaydan bitiyormuş havası...yanlış yanlıştır ve bu vatandaş yüzde yüz haksızdır..tüm mesele bu

• Beğen
Tepkiler: chanik chang
@bilalfidanboy
Burada da "direkt dalan" modelleri var mesela. Yer: Samsun :) (Her şehirde her tür insan vardır) En azından direkt dalmamış. Bisikletli arkadaş konuşmuş. O da dinlemiş. Dinlemek de iyi bir başlangıçtır diye iyimser tarafından bakmak istedim sadece.

Geri