Scudo Sports

Diyarbakır

Merhaba.Sen bu turu ne zaman yapmayı düşünüyorsun.Ben Elazığ'dayım.Eğer zaman uyarsa seni Elazığ'da karşılayabilirim.

Scudo
Mayıs ta olacak büyük ihtimal. ama ben diyarbakırdan çıkış yapıcam. hazar gölüne gidip bir gün kalıp geri dönmeyi planlıyorum kardeşim.

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar,
Foruma Yeni Üye Oldum.Bisikleti olan arkadaşlar buyrun tanışalım anlaşalım kaynaşalım. :D Çok güzel geziler düzenlemeyi planlıyorum. yoldaşım olacak varsa beklerim. Diyarbakırdayım Ofiste Oturuyrum. Şimdiden Teşekkürler!
http://i1102.hizliresim.com/2011/2/25/11147.jpg

Diyarbakır 'da Ki Arkadaşlar Herkese Selam
Diyarbakır'da olup tanışmak isteyen arkadaşlar kendinizi tanıtın tanışalım şimdiden teşekkürler.. 2011:in:

daha önce tura çıktınmı hiç :) brem

herkese merhabalar

27 yaşındayım ve esnafım ayrıca açık öğretim edeb. 2. sınıf okuyorum
10 yıldan uzun bir zamandır bisiklet kullanıyorum. daha öncede siteye denk gelmiştim ama kayıt olmak şimdi kısmet oldu.

@dude494

yarın istanbulda 17:00 var :) bekleriz dicem ama epey bi uzak :(

A.s ahmet bey aramıza hoşgeldiniz,umarım bisikletinizin fotoğraflarıyla,muhhabetlerinizde burayı renklendirirsiniz :) iyi forumlar

Merhabalar Herkese,

Merhaba diyorum ama tabi kimse kaldıysa :(
Buraya kimsenin yazmadığı uzun süre olmuş. Hem de bayagı uzun.
Kimse var mı bilmiyorum ama olan ses versin...
Görüşelim...
Tanışalım...
Bekliyorum hepinizi.. hadi bakalım.

Yunus Merhaba,

Diyarbakır'dan ben varım. Mayıs ayında alcam bisiklet. Haberleşiriz burdan. yazarsan sevinirim.

Güzel Güzel.

Mayıs 25 gibi alcam bisiklet daha önce de olabilir ama Maayıs ayı içerisinde olcak. Haber veririm yine. Haftasonları bana her türlü uyar. Turları severim.

MASLANHAN21 MERHABA,

Nasılsın abi ? İbrahim ben. Bisiklet araştırıyorum :)

@Yunus AKAR

Güzeldir hepsi, yalnız veya arkadaşla... Yolunuz açık olsun...

Ofiste Eski Anap Binasının oldugu sokakta Şahin Bisikletçisi vardı o adam işinin ehliydi ama sanırsam kapandı ya da taşındı. Ama o sokakta yine var bi tane açık olan ; onun eli nasıl bilmiyorum ama.

Sanırım ki ;

Kimsecikler kalmadı benim dışımda. Neyse damalrsanız bilgim olsun, sevinirim.

Geri