Scudo Sports

Diyarbakır

Scudo
Yıldırım Abi,

Arada bakın buraya yahu! canlandırın biraz konuyu.

evet artık zamanla sesimizi duyuracağız :)

• Beğen
Tepkiler: onder
Çok güzel bir organizasyona imza atıyorsunuz Zafer Bey. Kutluyoruz sizi Diyarbakır Bisiklet Topluluğu olarak ! Havalar biraz ısınınca sizlere doğru turlarımız ve ziyaretlerimiz olacaktır. İrtibat halinde oluruz yine !

Bölgemizde; bisiklet sporunu geliştirmek ve bisiklet kültürünü yerleştirmek için zamanımız oldukça çabalayacağız !

Başarılar diliyorum çalışmalarınızda!

Aradan geçen bunca zamanda yakaladığımız sinerji ve istikrar beni çok mutlu etti. Bu kadar kısa zamanda, çok iyi bir yol katettiğimizi düşünmekteyim. Süreç içerisinde Dernek Başkanlığını layık görerek, şahsımı onure ettiğiniz için teşekkürlerimi bir borç bilirim.

Bir çok engel ve sıkıntılara rağmen yaptığımız organizasyon ve etkinliklerle sayımızı ve farkındalığımızı hızla arttırmaktayız. Bu azim ve inançla daha güzel şeyler yapacağımız inancındayım. Diyarbakır Bisiklet Derneği adına emek veren herkese şükranlarımı sunar, tüm dernek görevlileri ve üyelerin başarılarının devamını dilerim.

Saygılarımla.

Evet, aradan geçen 1 yıl süre zarfında gerçekten kendimizce iyi yol aldık; en azından ben öyle düşünüyordum! Dernek Başkanlı'ğı hakkındı Murat Abi ! Bizler de sana teşekkür ederiz; farklı ve geniş yaklaşım açınla !

ArkadaŞlar sİverek İlÇemİzde artik bİr bİsİklet kulÜbÜmÜz var ve İlk olarak bİr bİsİklet yariŞi gerÇekleŞtİrecegİz tÜm halkimiza aÇik yariŞtir İlk gelen laptopu alir.
YariŞmamiz aralik 2012 İÇİerİsİnde gerÇekleŞecektİr.ayrintilari bİldİrecegİm.

Zafer Bey,

Bu duyurunuz bizi gayet memnun etmiştir. Önemli çalışmalarda bulunarak güzel bir organizasyona imza attınız, tebrik ederiz. Yarışma ayrıntılarını bekliyor olacağız. Haftasonu olursa katılım olabilir bizim taraftan emin olmamakla beraber belirtiyorum tabi ! Benim dizin sakat ama izlemek için bile olsa gelmeye çalışırım. Teşekkür ederiz.

Geri