Scudo Sports

Dişlileri sıfırlanmış XT Aynakol + 540 Pedal + Ücretsiz Kargo

Fatih Buzgan

Forum Bağımlısı
Tepki
2.985
• Hyperdrive SG-X dişliler
• Çifte SIS uyumlu
• 44D-32D-22D
  • Krank kol uzunluğu: 175 mm
  • Ağırlık : 860g ! ( 44-33-22T,175mm)
Küçük ve Orta dişliler, 30Euro`ya (60TLye) SIFIR TRUVATIV dişliler ile değiştirilmiştir.

Sadece en büyük dişliyi değiştirdiğinizde kullanımı sıfırdan farksız olan XT'niz olacaktır.
Orta göbeği sağlamdır.
Sıfırı : 200$

Shimano Kilitli Pedallar (SPD=Shimano Pedalling Dynamics)
Model : PD-M540 (XT)
Çamur Engelleyici Tasarım:Var
Pedal Gövdesi:Aliminyum/Santifürije vibrasyonlu
Çift Taraflı SPD (iki pedalın da tek tarafları çalışıyor)
Ayarlı
En üst model olan XTR`ın (959'un) bir alt modeli
Ağırlık : 350gr !
Sıfırı : 60$
Aynakol ve pedallar birbirine kaynamıştır.Ayrılmaları mümkün değildir.Bu yüzden birlikte satılacaklardır.
Görüntüyü değil, sağlamlık ve hafifliği önemseyenler için fırsattır.Ayrıca aynakolu istediğiniz renge kendiniz boyayabilirsiniz.
İkisinin Sıfırı Toplam 260$ = ~430TL ederken 200TL ye vereceğim.

http://i267.photobucket.com/albums/ii315/athleticfatih/xt1.jpg
http://i267.photobucket.com/albums/ii315/athleticfatih/xt2-1.jpg

+ Ücretsiz Kargo!

Scudo
Arkadaşlar, orta göbekte çok az boşluk başladı.Deore veya üstü bir model orta göbek değişimiyle düşük bir harcamayla sıfır gibi kullanılabilir.
Bu farka istinaden fiyatı 150TL olmuştur.

XT Aynakol (Yeni Truvativ Dişlilerle) + XT Orta Göbek + XT (540) SPD Pedallar + Ücretsiz Kargo = Sadece 150TL !

@athletic

Fatih abi dün görüşmüştük belki hatırlarsın ozan ben kayserili sadece pedallar için ne istersin?

Selam Ozan, pedallar aynakoldan ayrılmıyor.Bu yüzden ayrı satışı mümkün değil kardeşim.

Evet, özel bir kaynak yapılmadı.Sadece pedalların alyen başları yalama olmuş ve pedallar, kollara oturmuştur.

@Fatih Buzgan

krdes o senın alyanının kalıtesızlıgınden benımde basıma aynı problem geldı dandık bı bısıkletcıye gıttım adam 3 alyan kırdı karabekırde erkan abıye gıttım bı alyanla actı

Sıfırı 430TL lik iki ürünün Fiyatı 90TL ye indirilmiştir.
Pazarlık teklif etmeyiniz.

Geri