Aynakolla pek alakası yok, arka aktarıcın uzun bacaksa destekler ..50 34 ayna kola 11 34 ruble taksam olur mu ? Orijinali 11 28 ?
Arka aktarıcın kısa bacaksa mümkün olmaz @Gökay Akçay arkadaşın dediği gibi. Bunun için aktarıcı değişimi gerekli ancak ücret bakımından pahalıya geleceği için genelde birçok kişi wolftooth derailleur adapter kullanıyor bu sayede kisa bacak aktarıcı ile 34 ruble kullanma mümkün oluyor.50 34 ayna kola 11 34 ruble taksam olur mu ? Orijinali 11 28 ?
Fotoğraf gönder ..@Bigpatron @Gökay Akçay Arkadaşlar uzun mu kısa bacak mı olduğunu nasıl anlıyorum ? ?
Claris’in bu modeli max 32’ye kadar destekliyor diye biliyorum, uzun bacak bir sora aktarıcı ile 36’ya kadar yolunuz var
RD-2300 kısa bacak aktarıcı ile 11-32 ruble kullanıyorum, 32'de titreme yapıyor, 30 veya 28'i sıkıntısız destekler diye düşünüyorum.Claris’in bu modeli max 32’ye kadar destekliyor diye biliyorum, uzun bacak bir sora aktarıcı ile 36’ya kadar yolunuz var
vermiş olduğunuz bilgi için teşekkürler. Eskişehirde oturmaktayım. Performans takıntım yok genelde kısa turlar en fazla 100 km turlar yapmaktayız ve gittiğimiz yerlerde genelde bayır olmakta. yaşım 40 ve carraro 323 sahibiyim. Sizce almışken 42*34*24 mü yoksa 42*32*22 mi alayım. Birde zincir harici diğer sistemlerde uyumsuzluk olmaz değil mi@smalkaya Ruble olarak fazla şansınız yok. en fazla 34 diş destekliyor Tourney arka aktarıcı. Fazla fark edeceğini sanmıyorum. Dolayısıyla en ekonomik yol aynakol değiştirmek. 42-32-22 ya da 42-34-24 mesela. En ekonomikleri;
(link)
(link)
Zincirin de bir miktar kısaltılması gerekebilir. Büyük dişli 42'ye indiği için son hızınız biraz düşecek.