Scudo Sports

Disklerde mm ve model sorunu

Ama gercekten yanlis anlasiliyor, su an gercekten alperen arkadasimiz mahcup oldum ondan binlerce özürdiliyorum. Alperen kardesimize kendimi nasil af etitririm bana yardimci olun lütfen.

• Beğen
Tepkiler: Alperen ERTEN
Scudo
Yazı dilinde duygular aktarilmadigi ve benim imla hatamdan dolayi ben Özür diliyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Ertuğrul

yazdıklarımı okursan özür niyetine yazdım zaten.

@Alperen ERTEN

mesajınız yönetime bildirilmiştir...

@murat cömez

abi onu bana yazmış arkadaş görüyorsun alperen denen kişiliğin aileye saygısını...

@enes savaş

kardeş galiba sen bu işe yeni başladın yada başlamadın.şimdi bisiklete abs takmaya ne gerek var .bisiklet ince iştir bu senin söylediğin şeyler amfi subwofr her neyse bsikleti hantallaştırmaktan başka bir şey yapmaz.sen al bisikletini gez .frenler zaten çok gelişti abs ye gerekyok zaten bisikletçi dediğin nerde nasıl fren yapacağını bilmeli.

yok hocam ben bisiklet işini son 8-9 ayda baya bi öğrendim yani bu işin içindeyim sadece öğrenciyim para olmadığından ekipman alamıyorum :)

ancak amfi woofer konusuna gelirsek onu zaten kendi bisikletimde kullanmıyorum sadece deneme amaçlıydı :)

Bence bu konu bu işin mühendisleriyle tartışılabilecek bir konu. Burada konuşmak yanlış

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Ben salcanoyu seçerdim kadrosu , maşası ve lastiklerinden dolayı.

• Beğen
Tepkiler: enes savaş
insomnia'yı alırdım ben.

• Beğen
ben bianchi afx 7001 aldım.biraz daha param olsa carraro crp 710 alacaktım.salcanonun gövdesi ve maşası hakkında bilgim yok,carrora fren ve vites sistemiolarak güzel .kararsızım biraz ama carraro derdim heralde çünkü alamadığım için içinde bir eziklik var:))

Carraro derim . Bizzat test etme fırsatım oldu gayet iyi. Maşasının xcm olduğuna bakmayın tatmin ediciydi. Ayrıca şu raceking çılgınlığını bi türlü anlamış değilim:) Lastikte yanak namına bişey yok. Bence hiç sağlam değil.

• Beğen
en çok derdim olan dikenler lastiği patlatmıyor o yüzden tercih ediliyor :)

maşa ile ilgili de konu açmıştım herkes rockshox diyor?

arkadaşlar duyduğuma gore yeni 29er lastikler çıkmış

jant büyüklüğünün haricinde herhangi bir faydası olur mu ???

bilgisi olan yazsın

bisiklet : (link)

avantajları ve dezavantajları nlerdir ???

Bisikletlerin ağırlıkları hakkında bilgin varmı.lastik gerçekten içindeki katmanla dayanıklı duruyor.bende sürekli tarlalar ve dağlık yerlerde gezinmekteyim sürkli lastiik patlayacak diye korkuyorum alalı 1 ay oldu bisikleti 2 defa patladı bile.lastiklerin fiyatı hakkında bilginiz varmı?

Forumda onlarca sayfada senelerdir tartışıldi, tartışılıyor. Arama butonu ile daha iyi sonuçlara ulaşabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Tolga Günsezer
Neden 26 ve 28(29) maşa arasında tercih yapıyorsun?kullanım tarzına uygun mu bu maşalar?

Geri