Scudo Sports

disk uyumu var mı?

by_fatih

Daimi Üye
Tepki
21
arkadaşlar bı arkadaşım bisiklet almayı düşünüyo ve kafasındaki bisiklet castello mustang.bisikletin orjinal halinde onde disk var ama acaba arkaya da sonradan disk firene çevirebilir mi? şimdiden teşekkürler...

bisikletin resmi----- (link)....

Scudo
benim görebildiğim kadarıyla kadroda disk bağlantısı yok ama aparatları vardı sanırım onlardan alabilirsin

• Beğen
Tepkiler: by_fatih
aparat takılsa bile güvenle kullanabilineceğini sanmıyorum. kadro ,disc frenin yapıcağı dirence dayanamayabilir

• Beğen
aparatla da olabilecek bişey deil zaten kadro çin malı tıpkı piyasada ki diğer castellolar gibi.hiç kasma v frende iyidir.ayrıca ustunde benim bildiğim kadarıyla noname vfren takımı war shimano avid ya da sana ismi cismi daha guzel gelen herhangi bir vfren takımıyla değiştirirsen daha iyi bir fren performansı alırsın kanımca.

• Beğen
bu kadronun bi benzeri bende vardı renk vs herşey aynı ancak boruların şekli daha farklıydı yani no name bi kadro.arkaya disk olmaz çünkü arkada bi parça olması lazım kadroya bağlı.bence önüde arkayıda shimano v brake kullan bende çok güzel çalışıyodu öndeki disk mekaniğe benziyo eğer öleyse önüde güzel bi v brake yapsan çok daha güzel tutuacağına eminim

• Beğen
Arka freni kaliteli bir v-break ile değiştirebilmen dışında ne yaparsan yap şu halinden daha iyi olamaz...

Geri