Scudo Sports

disk frenle ilgili sorum olacak

Tepki
0
Bisiklet
Mosso
Disk fren kullaniyorum ama diski değiştireceğim çemberi ni yani uyumsuzluk sorunu yaşar mıyım

Scudo
Kullandığın fren modelini yazarsan, ona göre rotor öneririz. Zira her rotor her disk fren ile uyum sağlamaz.

Her iki rotor'da uyum sağlar, daha kalite rotor almana gerek yok, daha kaliteli rotor daha kaliteli fren setinden geçer.
Ayrıca SM-RT67 SLX rotor'da kullanabilirsin.(link)
(link)

Shimano rotor tavsiye etmem Alligrotor veya Avid ısınma konusunda gayet hassas ve süper.

arkadaşlar konuyla alakalı mı bilmem ama bu konularda yeni sayılabilirim form üyelerine nazaran mazur görün sorumu:

rotorların mm ölçüsü neye göre değişir yani 160mm lik rotor 180mm lik rotor her türlü uyumsuzluk sorunu olmadan kullanılır mı? yoksa fren sistemine, göbek sistemine göre değişir mi? bilmeden rotor almak istemiyorum. slx bl 650 fren sistemi aldım. bu sisteme uygun rotor hangisi bu şekilde soruyu basitleştire de biliriz.

bisiklette ki rotorun kaç mm ise onu alacaksın gürsel kardeşim.

Maşanın desteklediği boyuta kadar rotor kullanabilirsin

@sedat saraç

bisiklet yok :) shimano slx fren, vites, ruble, zincir, aynakol var şimdlik ve rotorunu alacam. 180 mi 160 mı alsam ?

@sinan hüner

hemşerim merhaba. teşekkürler bilgi için.

bana sorarsan 160 al derim.benim scotta 160 lık kullanıyorum sıkıntı yok.2 seneyi gecti halla cillop gibiler

teşekkürler öneri için :) iki tane 180 lik buldum 90 liraya bu cazip geldi alsam mı diye tereddüt ettim.

BİLDİĞİM KADARIYLA tekerlek göbeğin ile diskinin uyumlu olmaslı gerekiyor. Yani centerlock ise o tipte disk alman lazım. Yok 6 vidalı olanlardansa onlardan almalısın.

• Beğen
Tepkiler: gidonboğazı
yuz atmışlık kullanıyorum gayet memnunum.shimano alma rotorları.avid rotor al.

Geri