Tamam arkdaşlar sorun yok yarın Burhan bize geliyo ve söküyoruz videolara baktım ne olcaksa olsun cif deterjan fln hatta bulaşık makinasına koyarım şaka şaka anneme veririm cif persil saçmaladım biraz yarın yapıyorum ilgilenen herkese çok teşekkürler
Aslında gayet basit bir işlem. Frenlerinin markasını bilmiyorum ama çoğunlukla kaliperlerin üst kısmında balataları tutan bir pim bulunur. Öncelikle lastiği çıkar sonra da bu bahsettiğim pimi yerinden çıkar. Pim çıkınca balatalar serbest kalır elinle alıverirsin. Temizlik kısmını anlatmama gerek yok
@Hüseyin ARICAN
Hah abi sen o arkadaşı bırak bizi onu yaptıkta şu resim 3 teki pimi nasıl çıkarıyoruz ilerde lazım olursa benim bisiklette ondan var da
Dostum tamam bisikletimiz kıymetli de bu kadar da narin şeyler değil yani Pense ile nasıl düzeltiyorsan aynı şekilde yamultacaksın elini korkak alıştırma korkma birşer olmaz. Tabi sürekli söküp takmazsan.
Çok sağolun artık takıp çıkarabiliyorum arka diski hallettim tam düzeldi turda kustum ön diske kaçtı biraz ön gitti neyse sorun yok tek başıma halledebiliyorum nedir bu frenlerden çektiğim