Scudo Sports

Disk Frene geçiş

Nail Acun

Forum Bağımlısı
Tepki
1.823
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar şuan kullanmış olduğun Sedona 731 de v-fren mevcut. Disk frene geçeceğim ve bütcem 250 yi geçmeyecek şekilde. Aşağıdaki linkteki disk fren seti nasıldır sizce? sorun yaşarmıyım ? Yardımcı olursanız sevinirim.

Scudo
sorun yaşamazsın ancak bu frenseti rotorsuz galiba rotorlu bir set alırsan extra masraf yapmazsın...

Evet linkteki rotorsuz da,ben burdaki bisikletci de rotorlarıyla beraber 200 lira civarına buldum bu moodeli.

Kullanım amacınızı çok rahatlıkla karşılıcak bir set sorun yaşamazsınız.Fakat jant setinizde buna uygun olması gerek haliyle.

Jant setim disk fren uyumludur :) Sanırım bu frenler sorun çıkartmaz yorumlara bakılırsa :) Şöyle bir soru sorayım o zaman.. Bu fren sistemi + deore 3x9 vites kolları + 2. el raidon maşa = toplam 450 liraya malolcak bana,nasıldır fiyat uygunmudur sizce

@Nail Acun

fiyat normal. raidon maşalar ikinci el 200 TL, disk fren 200 TL, deore kollar 50 TL. gayet normal.

Deore kol şu modelden 100 tl yapıyor aşağı yukarı.

(link) Şu linkteki fren seti, iki fren için mi yoksa tek mi ?

@Nail Acun

takım dediği için Arka & Ön oluyor.

fren konusunda avid den şaşmıyacaksın bence.

Disk fren büyük ,rahatlık tavsiye ederim. Kullanınca hissedeceğiniz rahatlık ,yaptığınız yatırıma değecektir.

İlk bisikletim salcano 243 tü zaten. Hidrolik disk frenliydi.Sürekli sürtme yaptıığı için bisikletimi sattım. V-frenli bir bisiklet aldım,fakat bilindiği gibi hidrolik frenin keyfini vermiyor. O yüzden sağlam bir fren takımı almayı düşünüyorum ve aklımdaki fren seti de budur. >>> (link)

Bu setin sorun cıkaracağını sanmıyorum ama fikriniz varmıdır?

Geri