kabaca ve -kendime fikrime göre- en önemli olanları;
avantajları:
*daha az enerji uygularsın (serçe parmakla dahi eksiksiz güç iletilebilir)
*özellikle çamurda (bilinçli olarak yağmur demiyorum, zira yağmurda yaptığımız testte baradine pabuçlı v-fren ile neredeyse aynı mesafede durdu bisikletler. Çok fark yoktu) ve toprak inişlerde kullanılınca etkisi daha bariz.
dezavantajları:
* ağır
* herhangi bir sorun yaşanması durumunda, v fren'e kıyasla tamiri/ayarı daha zor. Parça temini de aynı şekilde.
* fiyat
dediğim gibi, kullanım amacınıza göre değişir disk gerekliliği. Tamamen şahsi fikrim, off-road ağırlıklı kullanılmadığı sürece gerek olmadığı... Düzgün bir fren pabucu ve kaliteli bir v-fren ile -normal kullanımda- disk fren performansından aşağı kalır yanı yok.
Şahsen benim güç vs gibi avantajlarından ziyade jant yanaklarınızda oluşan ufak ayarsızlık size sürtme-ses gibi sorunlar yaşatacaktı..disk frende ise rotorunuz ve göbekleriniz sağlam olduktan sonra onları eğmedikten sonra isterseniz tekerini yolda horon çeksin gene sizi yarı yolda bırakmayacaktır...
ağırlık takıntınız yoksa ve kullanım konforu diyorsanız disk freni düşünebilirsiniz.
Avantajı Sıktınmı duruyorsun , 45 derece inişte bile durdurur (lastiğin iyi ise),.. Dezavantajı alışıyorsun, sonrada benim gibi yol bisikletine binince sıkıyorsun normal freni
bekliyorsun duracak diye biraz daha beklersin duracak diye derken duramayıp öndeki aracın bagajına yapışıyorsun...