Scudo Sports

disk fren adaptörü

Batuhan İŞBİLİR

Daimi Üye
Tepki
68
arkadaşlar dün doğa bisikletten aşağıda linkteki hifrolik fren setini aldım fakat içerisinde adaptör yok.

adaptörün setin içerisinde çıkması gerekiyor muydu? Ve bunu kolaylıkla bulabilir miyim? bulduğum uyar mı?

teşekkürler.

(link)

benim ihtiyacım olan adaptör de şu resimdeki ara bağlantı parçası. bağlantı yönünü değiştirmeye yarıyor sanırım.

(link)

Scudo
kolaylıkla bulunuyor ama fiyatlar el yakıyor. Erdoğan bisikletin sitesine bakabilirsin.
fiyatları görünce çıldırıyorsun. Ben şimdi baktım her biri 16 euro.

rotor çaplarınızın seçim aşamasında önemli olduğunu belirtmek isterim.

bol pedallı günler

Adaptör dediğiniz kaliper mi oluyor, yoksa ara parça mı oluyor?

Arkadaşlar rotor çapım 160 mm .
Adaptörden kastım kaliper ile kadro ve maşa arasındaki parça . Set alan arkadaşlar adaptörü ayrı mı almış acaba ? Yoksa kutudan çıkması gerekir düşüncesindeyim ben .

sizin verdiğiniz linktesi setin detaylarına bakarsanız rotor haric diyor. rotorsuz bir setin adaptörü olması mantıklı değil çünkü sizin ne ölçüde rotor kullanacağınız bilemezler. rotorlu bir set alsaydınız muhtemelen o rotor çapına uygun adaptör çıkardı.

bununla birlikte özellikle ön adaptöre ihtiyacınız olup olmadığına dikkat edin. bazı amortisörlerda adaptörsüz 160mmlik rotora bağlantı yapılabilir.

hocam aranıyorlara ekleyın ıkıncı el ucuza bulmaya calısın bence ama mutlaka masanızı ve kadronuzu belırtın sıfır almaya gerek yok bence

Geri