Koray Yılmaz Daimi Üye Kayıt 4 Temmuz 2011 Mesaj 345 Tepki 145 Şehir Bakırköy/İstanbul Bisiklet Specialized 14 Şubat 2016 #1 Post kaliperleri IS kadro ve maşaya baglamami saglayacak adaptor arıyorum. 160mm disk kullacagim. Hem ön hem de arka fren için...
Post kaliperleri IS kadro ve maşaya baglamami saglayacak adaptor arıyorum. 160mm disk kullacagim. Hem ön hem de arka fren için...
A Anonim Silinmiş hesap Kayıt 27 Nisan 2005 Mesaj 467 Tepki 316 15 Şubat 2016 #2 Merhaba, elimde ön adaptör mevcut istediğiniz gibi. Kargoya vaktim yok fakat İzmir'de tanıdığınız varsa elden ücretsiz vereyim kendisine.
Merhaba, elimde ön adaptör mevcut istediğiniz gibi. Kargoya vaktim yok fakat İzmir'de tanıdığınız varsa elden ücretsiz vereyim kendisine.
Koray Yılmaz Daimi Üye Kayıt 4 Temmuz 2011 Mesaj 345 Tepki 145 Şehir Bakırköy/İstanbul Bisiklet Specialized 15 Şubat 2016 #3 Deniz Tezcan öncelikle teşekkür ettim. İş yerimde eski parçaların olduğu bir kutum vardı içinden bir adaptör çıktı, sanırım ön adaptör. eğer değilse iletişime geçerim. Tekrar teşekkür ettim...
Deniz Tezcan öncelikle teşekkür ettim. İş yerimde eski parçaların olduğu bir kutum vardı içinden bir adaptör çıktı, sanırım ön adaptör. eğer değilse iletişime geçerim. Tekrar teşekkür ettim...
Koray Yılmaz Daimi Üye Kayıt 4 Temmuz 2011 Mesaj 345 Tepki 145 Şehir Bakırköy/İstanbul Bisiklet Specialized 15 Şubat 2016 #4 Ön adaptörüm varmış arka adaptör için arayışım devam ediyor.