Scudo Sports

Dış lastik yuvarlanma direnci

Speedy Cycler

Daimi Üye
Tepki
286
Arkadaşlar ben uzun zamandır Schwalbe Marathon Plus 26x1,50 dış lastik kullanıyorum. Bu lastik patlamaya karşı son derece dayanıklı. Bugüne kadar hiç patlamadı desem yalan olmaz. Ancak lastiklerin yuvarlanma direnci konusunda pek memnun değilim. Sizlerden 26 jant uyumlu, patlamaya karşı dayanıklı(bisikletçi arkadaşların korkulu rüyası deve çökerten dikeninden etkilenmeyecek) ve yuvarlanma direnci çok düşük olan lastiklerden tavsiye etmenizi rica ediyorum.

Scudo
ben Schwalbe kullanmadığım için yuvarlanma direnci karşılaştırması yapamicam ancak sağlamlık konusunda sizi üzmeyeceğini bildiğim lastik olarak (link) tavsiye ederim

Bu lastik deve çökerten dikeninden etkilenmez, bundan eminim ancak yuvarlanma direnci nasıl acaba? Ayrıca fiyat konusunda Schwalbeye ezici üstünlük sağlıyor.

aynen sağlamlık konusunda forumda kullanan birçok arkadaş tarafından beğenilmiş bir ürün ve fiyat olarak gerçekten çok avantajlı, sürtünme olayı çok iyi değilse bile sağlamlığı için alternatif olabilir

• Beğen
Tepkiler: Speedy Cycler
yuvarlanma direnci lastik ağırlığıylada alakalı biraz sanırım rubena stu ları kullandım berbat ama patlama olayı yüzünden mecbur kullanıyorum.

Siteyi inceledim. Schwlbe Marathon Allmotion rakiplerine göre yuvarlanma direnci bakımından üstünlük sağlıyor. Bu lastiği almaya karar verdim.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Öyle birşey pek mümkün değil malesef. Yuvarlanma direncinin düşük olması için lastiğin et kalınlığının ince ve esnek olması lazım. Patlak önleyici katmanlar bu yüzden ister istemez direnci artırıyor.

• Beğen
Tepkiler: Raven_35
Geri