Scudo Sports

İnceleme Dış Lastik: Vittoria Rubino Pro 700x23

Bu lastiğin gerçekten yol tutuşu iyi mi. Almayı planlıyorum. Ayrıca ıslak zemin üzerinde çokta iyi olmadığı söylenmiş. Çok mu kötü ıslak zeminde dostlar bu?

LG-K430 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@Hüseyinsuna yol tutuşu güzel fakat, suya girerseniz eğer çok kayıyıor. Su kanalları olmadığından dolayı, yerde ki bütün suyu çekiyor lastik.
Kuru hava da tavsiye edilir fakat, ıslak zeminde asla..

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
@Volks
Hocam çok teşekkür ederim notlarımın arasına aldım.

@Volks
Peki hocam bu lastik ile ne fark var aralarında?
Bu ladtiğin ıslak zeminde daha iyi olduğunu söyledi bir abim
(link)

Vittoria Diamente mi Vittoira Rubino 3 mü sizce? Patlama direnci önemli ama yuvarlanma direnci de önemli

13 bin km 'de istnbul gibi pis yollara sahip bir kent'de iki set eskittim. 4 adet yani. 3 senede 13000 km de toplamda da 6-7 sefer lastik patladı. Sürekli 100-120 PSI arası kullanıyorum. Yani 6500 km ömrü var denebilir. 4000km sonra yanaklardan ince yırtıklar gözlemlenebiliyor. ama içten en ince yama ile büyümeden müdahale ederseniz 2000km daha gidiyor.
150 TPI örüm sıklığı, 225 gr ağırlıgı, patlak koruması ile, muadillerinin yarı fiyatı. Şu anda merlinde 25'liği 55 TL. Bence kaçırılmaz.

Ben de kullanıcı yorumlarına bakarak (link)'den geçen hafta sipariş ettim, 4 günde elime ulaştı, çiftinin fiyatı 28,08 Euro tuttuğu için (kargo hariç) gümrüğe de girmiyor, dün taktım ama henüz kullanamadım. Biraz test edip görüşlerimi paylaşırım.

Dosyalar

• 2e015c3d-d511-4b7c-bddc-2a7637be3063.jpg
    2e015c3d-d511-4b7c-bddc-2a7637be3063.jpg
    59 KB · Okunma: 102
Ben de merlinden kargo dahil 170 liraya vittoria rubino pro 3 aldim.

Kullandıktan sonra deneyimlerimi yazarım.

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Zeybek
belki konuyla alakasız olucak ama bende wiggle'dan serkan beyin önerisi ile schwalbe durano plus aldım 5 güne geldi ürünüm 700x25 aldım bakalım kullanınca yazarım ( bu lastiği almamın nedeni smartguard olmasi ve 5mm zırhlı banada zaten patlamıyıcak yarı yolda koymıyıcak bi lastik lazımdı bakalım ne kadar performanslılar not : şuanda kullandığım lastik kenda memnun sayılırım 1700 km oldu sadece iç lastikler patladı dışta bir sorun yok )
bu arada alırkende vittoriaları kıyaslamıştım schwalbe daha güvenilir geldi bana :harika:

@Bisikletliyaşam

1000 km civarı kullandım.Patlak yok.Eski lastiğime göre (hutchinson equinox ) çok çok akıcı ve seri.Islak zemin performası kötü değil ama iyi hiç değil.Tavsiye ederim.F/P oranına göre güzel lastik.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
700*25 olanlardan merlinden aldım
akabinde bir arkadaşıma da aldık.ona aldığımız ilk sürüşünde bomba gibi patladı ve yan yanaklarından kevlar tpi örümleri ile lastik kısmı ayrıldı iadesini aldık

ben ise yaklaşık 5500km kullandım bu süreçte 3 defa patladı lastikler lakin dün patladıktan sonra şişirdimki bir baktım lastik balon yapmış :/ malesef yolumuzu bügün itibariyle ayırdık:/

Geri