Scudo Sports

Dış Lastik Tavsiyesi

Ben usta bir mekanisyenden şöyle duydum: Boyalı olan kısımları uzun vadede normal lastiklere göre daha çabuk çatlama yapıyormuş. Bana da mantıklı geldi açıkçası.
Görselden baska artısı yok o zaman.

Scudo
amber yanaklı dış lastiğin herhangi bir avantajı var mı? forumda arama yaptım 1 tane ilgili yorum bulabildim daha sağlam şeklinde. o yorumda da pahalı bi lastikten bahsediyodu ama

Lastiğin hammaddesi olan kauçuğun rengi sarıya yakın bir krem rengidir, vulkanizasyon denilen işlemden geçince ise siyah olur. Doğal kauçuğun daha yumuşak olmak gibi bir takım avantajları var ama siyaha boyanmış doğal kauçuk lastik de var, vulkanizasyon işlemi uygulandıktan sonra yanakları sarıya boyanan da.

Arkadaşlar 27,5 jant bisiklette dağ lastiği var onun iç ve dış lastiğini daha ince tur bisikleti lastiği ile değiştirmek istiyorum bisiklet hidrolik fren sistemine sahip zıhrılı olması ve hafif olması tercihlerim arasında çok aşırı olmadığı sürece belirli bir bütçe ayırabilirim, teşekkürler.

Arkadaşlar ön lastiğim bitmedi fakat çok kalitesiz değişmem faydalı olur mu sizce?

Arkadaşlar ön lastiğim bitmedi fakat çok kalitesiz değişmem faydalı olur mu sizce?
Hocam sık sık patlıyorsa,yol tutuşunda sıkıntı çıkıyorsa değişin .Kaldı ki siz gördüğünüz için daha rahat anlarsınız 😉
Arkadaşlar 27,5 jant bisiklette dağ lastiği var onun iç ve dış lastiğini daha ince tur bisikleti lastiği ile değiştirmek istiyorum bisiklet hidrolik fren sistemine sahip zıhrılı olması ve hafif olması tercihlerim arasında çok aşırı olmadığı sürece belirli bir bütçe ayırabilirim, teşekkürler.
Maxxis bakabilirsiniz .

Hocam sık sık patlıyorsa,yol tutuşunda sıkıntı çıkıyorsa değişin .Kaldı ki siz gördüğünüz için daha rahat anlarsınız 😉

Maxxis bakabilirsiniz .
Patlama vs gibi bir sorunum yok sadece kalite farkı beni mutlaka etkiler fakat buna değer mi bunu merak ettim

Patlama vs gibi bir sorunum yok sadece kalite farkı beni mutlaka etkiler fakat buna değer mi bunu merak ettim
Hocam tabi daha hafif daha iyi lastik yol tutuşunu etkiler.Ama kullanabildiğiniz kadar kullanın

• Beğen
Tepkiler: .edoardo
Arkadaşlar 28” tur bisikleti için patlak koruması olan asfaltda kullanılacak akıcı hafif bir lastiğe ihtiyacım var yardımcı olurmusunuz

Merhabalar. Yılların emektarı peugeot mosaique bisikletime mtb uygun fiyatlı f/p iyi dediğiniz dış lastik öneriniz var mıdır ? B2303968-ECA5-4646-9BA0-02B3ED8DEEE2.jpeg

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım adet fiyatı 2 tane almak zorundayım ülkede bu lastiklerden bulmak zor olanlarda bunlar maalesef

26.4

Screenshot_20211115-122557_Chrome.jpgScreenshot_20211115-122943_Hepsiburada.jpg

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Cevabınız için teşekkür ederim cst kötü diyenleri duymuştum ondan direk eledim 650 lira bir lastik deli para ikisi 1300 aslında daha lastiklerim 17 aylık ama her gün yol yapıyorum dişleri erimiş değil ama almak lazım yeni

Cevabınız için teşekkür ederim cst kötü diyenleri duymuştum ondan direk eledim 650 lira bir lastik deli para ikisi 1300 aslında daha lastiklerim 17 aylık ama her gün yol yapıyorum dişleri erimiş değil ama almak lazım yeni
"CST kötü" diyenlerden "Arısun Hasgül" için de yorum almak lazım :)
Lastik seçimi tabii ki kişiye/bütçeye/ihtiyaca göre şekillenen bir konu. Ben lastikler arasındaki farkları fark etmeye başladığımdan beri Mitas, Michelin, Continental, Vittoria ve Schwalbe kullandım (şu anda 2 bisiklette Schwalbe, 2 bisiklette Vittoria kullanıyorum), kolaylıkla Mitas için "kullandığım en kötü lastik, bir daha kesinlikle kullanmam" derim ama bu Mitas'ı en kötü lastik yapmaz.
CST'ye de "Arısun Hasgül"den makul olan fiyatı ve yaygınlığı nedeniyle bir şans verilebilir ya da en azından kullanıcı yorumlarına bakılabilir.

• Beğen
Tepkiler: hasanben
Sanırım schwalbe alacağım

Geri