Scudo Sports

Dış Lastik Tavsiye

BoraT5

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
26x1.75 iç lastiğe uygun, dış lastik önerir misiniz ? (Dağ bisikleti) Ama genelde tur için kullanıyorum, toprak zeminde filan çok nadir.

Scudo
Ben beş ay kullandım sorun çıkarmadı, lastiğin havasına dikkat ederseniz hiçbirşey olmaz. Asfaltta süreceksiniz değil mi ?

bir arkadas schwalbe satiyordu o olculerde. bikecomponents den almis hic kullanmamis 26x1.75 marathon tour plus

https://www.biketiresdirect.com/productimages/images450/mictr1-1.jpg

schwalbe marathon olmuyorsa kesinlikle tavsiye ediyorum. tecrübeye sabit. efsane lastik.

@Sinan A.

Schwalbe olması zor gibi. 200 tl gibi meblağlar benim için çok yüksek. Michelin Country Rock hoşuma gitti, sanırım onu alıcam. Teşekkürler :)

kenda k90 kullanıyorum. hafif araziyede girdim bi sorun çıkarmadı. bi göz atmanı öneririm.

P_20150809_124125.jpg

@BoraT5 Schwalbe MARATHON 26x1.75 Dış Lastik veya Schwalbe TOUR PLUS 26x1.75 Dış Lastik öneririm tur amaçlı kullanacaksan. Türkiyede çifti 200TL ile 300TL arasında değişebiliyor. Bike-components sitesinde çifti 100-150TL arası bişeye denk geliyor kargo ücreti ile. Ben 1 hafta önce ordan sipariş verdim gelmesini bekliyorum.

schwalbe road cruiser
bu lastik işinizi görebilr

Continental tour ride nasıldır kullanan varmı 7.5€ tanesi 15€ posta parası ile yaklaşık 100 tl ye alınabiliyor. 28 jant için uygun fiyatlı başka lastikte olabilir

Geri