Scudo Sports

dış lastik takılması

Tepki
3
selam arkadaşlar:mıchelin hard dışlastik aldım ama jantıma taktığım zaman çizgilerini ayarlayamıyorum jant düzgün dönüyor ama dış lastik çap dönüyor bana yardımcı olusanız çok sevinirim

Scudo
jantında buyuk ıhtımalle bır sorrun var veya dıs lastıkde de bır sorun olabılır tabıkı bunu gormeden bıse soylenemez ama belkıde sen ayarlayamadıgın ıcındır o neyse sen dene :Dbelkı olur

bendede öle bi sorun war yardım edebiliriseniz sewinirim takıyorum janttanmıdır bilmem alet 8 dönüyo bu bisiklet patlağındanda bıktım walllahi iç lastiği su doldurcam :D

taktıktan sonra havası zaten inik oluyo o zaman iyce lastği oturtmak lazım lastiktede bi sorun yoksa iyi oturuyor ama yine de ip gibi dümdüz olmuyor

O zaman senin lastikler jantına göre değil. Ya lastik yanakları geniş yada jantın geniş. yani bi bolluk var

arkadaslar lastık janta oturmuyo takmadan once lastıgın cevresıne arap sabunu surun yavas yavas hava basın o kendısı oturur

mert dalkılıç sen murat dalkılıçın nesi oluosun bu arada
bide benim dış lastikte sorun warmıs taktım cst lerden ama kışa girelim hemen bi maxxis

Arap sabunu mantıklı görünüyor.Lastiği takdıkdan sonra normalden fazla hava basarsanız lastik oturabilir.Daha sonrada normal kullanım basıncına düşürülerek bu sorun giderilebilir.

Geri