Yakın zamanda çıkacağımız uzun turlar için 29'' mtb bisikletime idarelik bütçeye uygun dış lastik alacağım.
Şu ikisi arasında kaldım. Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum.
(link)
(link)
@Wessaur
Bende Salcano ng 450 hd 26 27,5 29 almayı planlıyoum ama hd olduğu için asfalt lastiği takarken zorlanırmıyım acaba diye düşünüyorum hd olduğu için hd ler le ilgilide neredeyse hiç bir bilgmi yok ve de o bisikletle uzun yol biraz zor değilmi 15 kg ? Vede cevaplarınız için konuyu hortlatmadan şu konuma yorum yaparsanız sevinirim Tıkla git.
@Emresildir 2.20 lastiklerle 160km yaptım dün pek yormadı. Ama ince lastikte sürtünme azalacağı için daha da az yorulurum. Ağırlık için haklı olabilirsiniz ama arkadaşım da carraro sportive 227 var ve ağırlığı neredeyse aynı sadece tekerler sayesinde daha akıcı gidiyor. Dün 5-10km onu da kullandım
Alakalı bir konu bulamadığım ve yeni konu açmak istemediğim için paylaşımımı buradan yapıyorum. Kargo ben evde değilken gelmiş. Resimler ile devam edelim
Bu çıkardığım dış lastik. B'TWİN All Terrain
Bu da takıldıktan sonraki görünümü
Arka lastiğin takım aşaması
Bunlar da işlemi bittikten sonra
Göze güzel göründü, ancak şu anda deneme fırsatı bulamadım. İş-güç işte, biraz yorgun gibiyim Ama inşAllah yarın yağış olmaz
İyi akşamlar sn.@byantikan ben yurtdışında oturuyorum (Fransa), ve burada bir internet sitesi üzerinden aldım. Site adı (link) İlk başta fark etmemiştim site ta İspanya'ya kayıtlıymış Bu yüzden yaklaşık 40€ gibi bir masrafı oldu bana. Tabi buna iletim bedeli de dahil. Pişman değilim ancak Şu an deneme fırsatı bulamadım ama gözüme güzel göründü.
Buluşmam("randevu" demeyi sevmiyorum) vardı ve gidene kadar test ettim bu gün. Rüzgar hep karşımdan geldi ama baya akıcı gidiyor yolda. Üzerindekiler MTB(VTT) lastiği olduğu için çok ses yapıyordu. Yani memnun kaldım.
Bu da "karlar düşer, düşer düşer pedallarım" isimli çalışmam [emoji23]