Scudo Sports

DiŞ lastİk seÇİmİ nasil olmalidir

Tepki
7
Bisiklet
Scott
Merabalar.Bisikletimin lastiklerini yenilemek istiyorum.Kabağa çıktılar iyice bugün de lastik patlayınca biran önce değiştirmek istiyorum.Fakat bu seçimi nasıl yapmam gerektiği konusunda hiç bi fikrim yok.Bisikletim sedona 321 ve üzerinde vittoria zaffiro 700x25cc lastikleri var.Alacağım lastiğin ekonomik olmasını istiyorum fakat nasıl seçim yapılır fikrim yok.Yani her şehir bisikletine aynı dış lastik takılır mı gibisinden.Yardımcı olursanız çok sevinirim.Şimdiden herkese çok teşekkürler...

Scudo
Konuma cevap gelmemiş kendim forum da araştırdım bununla ilgili pek bi şey yok.Demek istediğim mesela jant taki tel sayısına göremi belli oluyo onu tam anlamadım.Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum

700x boyutundaki herhangi bir lastiği seçebilirsiniz.. Ama jant setinizin en kalın
Benim yol bisikletimde de Zaffiro vardı. Vittoria Rubino Pro'ya geçtim, gayet memnunum..

• Beğen
Tepkiler: Ebubekir SIRAKAYA
Çok teşekkürler cevap verdiğiniz için.Yine sedona 321 e uygun 700x li biçimde çok pahalı olmayan ama iyi performansı olan dış lastik yorumlarınızıı bekliyorum.

Geri