endurocu17
Aktif Üye
- Tepki
- 83
- Bisiklet
- Kron

Merhaba arkadaşlar.Bugün 50-60km hızla giderken arka lastiğim gümledi.Az kala yere yapışıyordum.Son anda toparladım.Dış lastiğim yarılmış haberim yok.Sonuç olarak bir tane iç ve bir tane de dış lastik masrafı çıktı.Yarılan lastiğim CST Czar 700x25'ti.Yol tutuşu çok iyi bir lastik ama kullanalı üç ay felan oldu ve şuan pert durumda.Tabi bunda yağmur ve kar da kaydırarak kullanmamın etkiside yok değil.Yeni dış lastik olarak şunu buldum.283081 dosyayı görüntüle
Fiyatı 220 tl.Sizce alınır mı?Zırhı iyi mi?Ya da bu fiyat bandında zırhı ve yol tutuşu iyi olan bir lastik önerir misiniz?Şimdiden teşekkürler
Merhaba arkadaşlar.Bugün 50-60km hızla giderken arka lastiğim gümledi.Az kala yere yapışıyordum.Son anda toparladım.Dış lastiğim yarılmış haberim yok.Sonuç olarak bir tane iç ve bir tane de dış lastik masrafı çıktı.Yarılan lastiğim CST Czar 700x25'ti.Yol tutuşu çok iyi bir lastik ama kullanalı üç ay felan oldu ve şuan pert durumda.Tabi bunda yağmur ve kar da kaydırarak kullanmamın etkiside yok değil.Yeni dış lastik olarak şunu buldum.283081 dosyayı görüntüle
Fiyatı 220 tl.Sizce alınır mı?Zırhı iyi mi?Ya da bu fiyat bandında zırhı ve yol tutuşu iyi olan bir lastik önerir misiniz?Şimdiden teşekkürler
selamlar trekking bisikletime dış lastik almak istiyorum. tekerlek boyutum şöyle;
287097 dosyayı görüntüle
tam olarak anlamadığım için sormak istiyorum kaç inç dış lastik alabilirim? ayrıca marka model öneriniz varsa şahane olur.
bu arada bisikletim riverside 900
28 inç, 700c lastik almalısınız. Üstündeki 700x38, yani 38 mm genişlikteymiş. Jant 21 mm genişlikte olduğundan 28 mm üstü, kadronun izin verdiği maksimum genişlik 47 mm olduğundan 28-47 mm arası lastikler takılabilir.
Lastik seçenekleri çok fazla. Ekonomik model olarak Vittoria Randennour, zırhlı model olarak Vittoria Urbano'ları önerebilirim: (link)
Bütçe daha rahat ise her zaman Schwalbe Marathon'lar favorimdir. Ağırlığı zırha ya da performansa veren farklı modelleri var: (link)
Orijinal lastiği herhalde budur: (link)
Decathlon'da onun dışında Vittoria Randennour da var: (link)
önerilerinize bakıyorum çok teşekkür ederim uğraşıp link verdiğiniz için. sağlıcakla kalın.
İlk mesaja Urbano'lar için bir link daha ekledim, burada tekrar vereyim: (link)
Linkleri örnek olarak kabul edin çünkü fiyatlar satıcılara göre çok fazla değişiyor. Modele karar verdikten sonra fiyat için HB, N11, GG, Trendyol, Özceylan, Şişman, Doğa v.b. tüm platform ve mağazalara bakmakta fayda var. Mesela 35mm Urbano (link) 247 TL, (link) 420 TL.
Atak bisikletin sitesine de bakın. Ben katlanır bisikletime iki adet zırhlı mitas stopthorn lastik ve iki adet scwalbe iç lastik almıştım. Piyasanın altında satıyorlar genelde.teşekkür ederimalacağım lastiğe karar verdiğim zaman baya bi internet shop dolaşacağımdan emin olabilirsiniz. eksik olmayın, iyi günler dilerim.