Gerçekten çok bol bir dirseklik aldım sağlam süngerli plastik parça içermeyen dirseğin hareketini etkileme 0 ve tam dirsek el arasındaki kemiğin ortasına gelen bir lastik sayesindede hareket etmiyor. Bisikletten çok düşmüş biri olarak gerçekten yüzülmeleri %100 önleyebileceğini söyleyebilirim , kırılmalar için konuşamam çünkü kemik 200000 farklı noktadan 1000 farklı darbe noktasından kırılabilir .Ama dirsek üstüne düşüşte gerçekten koruyacak ve bisiklete ara vermemenizi sağlıyacaktır. dizlik biraz daha önemli gibi geliyor bana aslında ama hareketi engellemeyen dizlik yok sanırım. Fakat geliştirilebileceğine inanıyorum. (30 km + hızlarda 5 kere düştüm ve saddece 1 kere başımı yere sürttüm [vurmadım] omuzumun üstüne düştükten sonra başım yere sürtündü. Kasktan daha önemli birşey varsa düşüşte %100 vuracağımız dizleriniz ve dirseklerinizdir ) ve açıkçası düşmeyi öğrenmek için 10 un üstünde düşmeniz lazım , o zamana kadar kaç kırık kaç çıkık olur , düşecekseniz çok hızlı düşmeye çalışın çünkü düştüğünü anlayıp refleks verme süreniz olmazsa sakatlanmazsınız. ) ama arkadaşlar düşerken dirseklerinizi ve ellerinizi vucuda sabitlemeye çalışın açarsanız omzunuz bile çıkabilir. (şahsen ben forma giymeyi önermiyorum . Hem biisiklletten inip bir yere girince tepki görüyorsunuz hemde kol ve bacaklar çok açık durumda gerçekten , bu arada tour de francede dirseklik takan sporcular gördüm ısıtıcı takıyolardı yüzülmeyi önler muhtemelen) forma yerine aşırı bol kıyafetler tercih edilebilir [diz vermiş pantalonlar gibi ]