Scudo Sports

Dinlediğinizde size huzur veren parça.müzik hangisi?

pentagram : bir
ogün sanlısoy:hadi beni güldür,saydım,dön evine,düşmez kalkmaz
hayko cepkin,fırtınam,eller aldı,bertaraf et :D

Scudo
tulku : annie rose
budist rahiplerinin meditasyonunda tercih edilen müzikler (tulku)

özellikle başlangıcı nedense bana inanılmaz huzur veriyo ve sesini açtıkça dahada huzur veriyo Kolera-zor iş

@AYDIN AYTAÇ

Bu aralar ben de rock klasiklerine daldım; Led Zeppelin, Deep Purple, Black Sabbath. 70'lerde 80'lerde yaşamak vardı. Şimdiki müzikler pek tatmin etmiyor beni...

Smooth jazz dinler kendime gelirim :)

bkz:

(link)

(link)

@AYDIN AYTAÇ

The Wall : Mutlaka arada bir CD player'da bekleme tozunu alırım.

bu arada sizin yazınıza teşekkür butonuna: dgt97, PALA, zeplin.ates aynı anda bastığımızı fark ettim, ilginç...

• Beğen
Tepkiler: AYDIN AYTAÇ
Evet, ben de bir baktım 3 teşekkür almış arkadaşın mesajı... :)

@PALA

Pink Floyd'u görünce hemen teşekkürü bastım :)
Dünyaya geç geldiğim için hep hayıflanırım zaten. Led Zeppelin, Pink Floyd, Jethro Tull ve İron Maiden yaşamımda önemli bir yere sahiptir. Bu teşekkürdaşlarıma da Animals - House of the rising sun hediyem olsun :)

@zeplin.ates

The Animals'ın çok ayrı bir yeri vardır benim arşivimde. Hatta telefon melodim o şarkı. :D

Therion - Adulruna Rediviva
Therion - Symphony Of The Dead
Therion - The Rise Of Sodom And Gomorrah
Almora - Cehennem Geceleri

• Beğen
Tepkiler: ateze
@Mehmet Boran

Almora'yı görünce dayanamadım yazayım dedim; Türkiye'de hakettiğinden daha az ilgi gören bir grup Almora. Özellikle Shehrazad, Güneşin Ozanları, Cehennem Geceleri şarkılarının bulup dinlenmesini herkese tavsiye ederim...
Therion da arşivimde var, bir arkadaştan almıştım, fakat dinleme fırsatım olmadı maalesef. Aklıma gelmişken açıp dinleyeyim onları...

Konunun başlığı huzur veren şarkılar diyince daha önce Notre Damme de Paris - Belle yazmıştım,fakat işin içine elektro girince dökülüverdim birden : )
Huzur aslında hepimiz için farklı olgularda olsa gerek : )
Almora'nın bütün albümlerine sahibim , gerçekten hakettikleri yerde değiller bencede.
Therion dinlenmez mi , hemen cd player'ına koy play tuşuna bas , fakat hoparlörlerin umarım güçlü değildir bir süre sonra sesi yükseltmek isteyeceksin artan decibel seni adeta başka bir boyuta sürükleyecek : )

Arkadaşlar ben de "ney dinletisinden" çok etkilenirim, bazen tüylerim diken diken olur; ney'in ezgisi alır götürür beni.
Bir de Türk Sanat Müziği; Zeki Müren yorumu ayrı bir zevktir benim için. Ayrıca Ahmet Özhan.
Yalnız kendimi illaki katagorize etmem bazen dilini, anlamını ezgisini kültürünü bilmediğim eserleri de dinlerim.

Saygılar

@PALA

arkadaşlar dünyada Pink Floyd un çalınmadığı-dinlenmediği bir saniye bile yokmuş:) David Gilmour un polonya daki live in gdansk konserini herkese tavsiye ederim.Richard Wright in 6 ay önce aramızdan ayrılışı haricinde kusursuz bir konser:(

• Beğen
Tepkiler: ateze
Bjork-Joga
Josh Martinez-Time Alone
Crystal Castle-Untrust Us
2 si film soundtracki zaten hatta 3 ü bile olabilir.:)
gün içinde çalışırken radyom hep 102.0 Lounge FM dir :)

Geri