Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Dikkatli olalim Organ Mafyasi kol geziyor....

gugus

Daimi Üye
Tepki
145
Bu günlerde hiç medyada yer almamasina ragmen Organ mafyasi
özellikle Ege bölgesinde kol gezmekte... Güzel medyam nedense Ahu Tubalar Banu Alkanlar Aliyelerle ugrasa dursun su ana dek belkide 100 e yakin
çocuk organlari için canindan oldu...*

ilk olaylar Balikesirde basladi. Bu olaydan hemen sonra Aydin Söke'den
1'i özürlü 25 yaslarinda 2 si çocuk toplam 3 kisi , Mugla Merkez Manisa da
1 er çocuk daha kaçirildi; ve cesetleri bulundu . Medyada gene yer almadi; ve Organ mayfasi saha kalkti.

Izmir Carrefour da Annesi alisveris yapan bir çocugu eterli mendil
koklatarak hiç belli etmeden hizla aldilar ve kapidan güvenlikten
geçerken "Acil hasta var yolu açin" diyerek rahatlikla çiktilar 1 hafta sonra
cesetin organlarini alip yeniden derisini dikerek !!! carrefoura çöp
konteynerlarina geri biraktilar.(aldiklari yere) gene ses seda yok
ve baktilar ki bir böbregin 59000 dolar oldugu çocuklari kaçirmak çok kolay ve sessiz eylemlerine devam ettiler. Sonuç mu? Cumartesi günü 2 si cumhuriyet mah. karsiyaka 1'i yamaç mah. Karsiyaka 2 Yamanlar Karsiyaka kaçirdilar .
Gene ses seda çikmayinca Geçtigimiz sali okul teneffüsünde 4 çocuk daha
ayni mahallelerden kacirildi ve Gümüspala semtinden kaçirilan çocuk buna
eklendi Bunlar benim duydugum benim kayitlarda bulduklarim Dahasi olduguna
eminim. Artik çocuklari okula nasil gönderecegiz diye düsünmek gerekir.
Ayni günlerde ayni mayfa elemanlari çok girisimde bulundular. Ama
bir takim duyarli vatandaslar sebebiyle basarili olamadilar. Arkadaslar
çocugum yok demeyin. Eminim hepinizin tanidiklarinin cocuklari olsun vardir. Canlar kiyilmasin. Medyanin dikakatini bu konuya çekelim. Halkin dikkatini bu konuya çekelim. Bu imansizlara dinsizlere direnmek ve yakalanmalirini dua etmekten baska çaremiz yok. Bu tip suçlarin cezasi bile olmadigi ülkemizde herkesi uyarmaktan baska suan yapabilecegimiz yok. Son bir not daha insan olan insanligindan utanan herkes bilsinki bu din inançla alakali bir mail zaten degildir. Ateiste bile insan deger verirken bunlarin hicbirseyden korkusu yok. kurtulan cocuklarin beyaninda bu isi yapan otomobil genelde siyah bir otomobil. yuksek bir ihtimal jeep yada panelvan lütfen bu maili dikkate alin çocuklar yok yere öldürülmesinler.

Gozumuzu bu insafsizlara karsi dort acalim, benim oglum sizin kardesiniz bir baskasinin torunu olabilir, hassasiyetle olaibldigince kisiyle bu haberi paylasabilirseniz en azindan insanlari tetikte olmaya itmis oluruz.

Scudo
Olayın bir "internet yalanı" olduğu hakkındaki ayrıntılı ve bence güvenilir yazı için (link).

Ve aynı konuda benzer bir yazı daha.
(link)

Son haftalarda yukarıdaki konu ile ilgili bir ( herhalde 50 kadar aynı mesaj ) mesaj almıştım gerçektende. Kendimce çözümüm , arkadaş guruplarıma özellikle de hiçbir mail grubuna forward mesaj göndermemek.

Geri