Gültekin R. Demirkaya
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 270
- Bisiklet
- Kron
Herkese selamlar...Geçen cuma senelik iznimi değerlendirme amaçlı çıktığım turda ciddi bir kaza geçirdim ve maalesef evime çok uzak olduğundan o halimle sürmek zorunda kaldım. Yeşilköy marinayı bilenler bilir. Marina yakınında yürüyüş yolu üzerinde büyük beton saksılar mevcut. Onlardan birine çarparak ineriye doğru fırladım üstüme bisikletim düştü. İki diz kapağımda ufak tefek yarıklar var sağ kaval kemiğimde şişikler mevcut. Ama daha kötüsü el bileğim ciddi incindi ve direğim büyük bir travma geçirdi. sağ kolumun röntgeninde Allaha çok şükür kırık yok ama ciddi bir ezilme burkulma ve bağlı olarak ödem oluştu. Kolum bileğime kadar atelde ve kullanamıyorum. O halimle de yeşiköyden beylikdüzüne gitmek zorunda kaldım...Benim burda aktarmak istediğim yola çıkarken kafamızda bazı sıkıntıları bırakmamız ve ayrıca hızla giderken bisikletten çıkan seslere yavaş giderken ya da daha rahat bir yolda bakmamız. Sürüşümüzü etkileyecek dikkatimizi bozacak her hareketten kaçmamız gerek. Anlık dikkatsizlikler bir an ki boşluklarımız başımıza iş açabilir. Bir de ani frenler yapmamıza neden olabilecek etkenlerden uzak durmak gerek diye düşünüyorum. Çünkü yaptığım kazada dikkatimi yitirmem neden oldu. bu yüzden büyük sevgimden soğudum. Kendinize ve dikkatinize dikkat edin