Scudo Sports

Dikkat kaza içerebilir

bayram37

Üye
Tepki
40
Bisiklet
b'Twin
http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/15/9268d5d032f4d45ad7ce504719b7fcc0.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/15/8b8051a150e6c7e16dc0f79224d8aa7a.jpg

http://images.tapatalk-cdn.com/15/07/15/02b3818e399d0e9c29b875e99adf7d33.jpg

arkadaşlar bu fotoyu bu gün güngören kale centır önünde çektim hafızaya alsanoz iyi edersiniz :mad:

Scudo
Çok tehlikeli çok dikkat etmek gerek

• Beğen
Tepkiler: bayram37
bilgi için teşekkürler, umarım kimse zarar görmeden önlem alınır, ben beyaz masaya yazdım iki dakika zaman ayırıp sizlerde yazarsanız dikkate alınmasına bir adım daha yaklaşırız, (link)

• Beğen
Yok artık demire denk getirmek için artik nasıl bir sans lazım :D

• Beğen
Dikenli tel gibi, nereden gitsen canın yanar. Adamı yoldan döndürür. :) Belediye dikkate alır umarım.

• Beğen
bu gibi yanlışlara denk geldiğimizde foruma başlık açmanın yanısıra belediyelere de mail atarsak sorunu çözmeye yönelik adımlar atıyorlar haberiniz olsun ;)

burası benim çalıştığım iş yerimin önünde. her gün önünden geçiyorum. 8 yıldır daha önce beyaz masaya bildirimde bulundum. fotolarıda attım gereği yapılacak diye bildirimde bulunuldu. üzerinden 3 yıl geçti hala yapılacak. yada birinin ağır bir kaza yapması lazım .ki onu bekliyorlar muhtemelen:( tıpkı sahil yolundaki bisiklet yollarını .önemsedikleri gibi bişey çıkmaz . arkadaşlar ilgilenmiyorlar bu civardaki arkadaşlar. tahmin ediyorum fark etmişlerdir ama. karanlıkta fark edilemeyebilir dalgınlığa gelmez. mazgalın aralığı gerçekten çok geniş bide dikine koyulmuş. boydan boyada olması bisikletliler için gerçek anlamda bir tuzak beyez masaya tekrar atacağım resimleri bakalım sonuç ne olacak;)

• Beğen
Tepkiler: baykuş97
@Cengizhan BAKIR Antalya bende tam aksini düşünüyorum çok az miktarda var. Etiler tarafında bir yerde görmüştüm onun haricinde genellikle bisiklet sürülen yerlerde hiç karşılaşmıyorum. Varsakta oturuyorum burada dahi yok. Hayır belediyeyi savunmak için söylemiyorum kesinlikle ayrıca belediyenin çoğu işinide tasvip etmem ama nerelerde olduğunu bilgisini verirseniz bisiklet sürerken dikkat ederiz.Ayrıca Bisikletli Ulaşım Platformuna ait bir uygulama var. Tehlikeli mazgallar haritada gösteriyor. Eğer tehlikeli mazgal görürseniz ve eklerseniz bizim içinde faydalı olur. Teşekkürler.

45 derece aci yapacak seklinde yapmak cok mu zor? Yada yola dikine koyulsa? Bu sekilde olunca cok daha fazla su mu aliyor icine? Bisikletler hic dusunulmuyor. En garantisi su sekilde.

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRwt-fybKMkShq7AzfPhJzFgLsk4DpIILBv0n1d1hrPds42p0zG

Bisikletlilerin kullandigi bup'un akkilli telefon uygulamasina lokasyonla birlikte fotigrafi yuklerseniz orayada kaydedilmis olur..boylelikle bisikletlilerde ordan daha rahat takio eder

• Beğen
Tepkiler: cpt.erhan
bir kez daha aksam karanligin da son vites son pedal yapilmayacagini ogrenmis olduk. ayrica bisiklet kullanan arkadaslarim,abiler,kardeslerim dikkat ediniz bilmediginiz yol da son surat gitmeyin karsiniza boyle supriz cikar kolay gelsin

@cpt.erhan
@cpt.erhan

Hocam ben de Işıklar'da oturuyorum.Doğu garajı'ndan tramvay yoluna doğru inerken, Dönerciler Çarşısı'nın oralarda maalesef bunlardan mevcut. Öğrendiğim iyi oldu.Tekrar geçerken fotoğraflarını çekip atacağım.

Böyle yerlerden çapraz geçecek kadar rahat bir trafikte değilseniz şayet, bu video işe yarayabilir. Bunny hop hayat kurtarır, boş zamanlarınızda mutlaka çalışın derim...

Bu mazgallarda cok tehlike atlattim! mtb tekeri bile girer. kalecenter cevresi trafik duzenlemesi anlaminda cok kotu biyer(ki bütün istanbul öyle). Beyaz masaya bu mazgali ve tramvay cikisi koskaya dogru gecerken yaya gecidi olmayisini defalarca bildirdim sikayet olarak. Trafik ve yaya guvenligi icin gerekli duzenlemeler mevcuttur diye cevap attilar. Ama o yaya gecidi olmayan tramvay cikisinda onlarca kaza oldu. En son yasli bi teyzeye araba carpti tam önumde. kazanin, kanlar icinde teyzenin fotolarni cektim. Gelen polislere yaya gecidi olmadigini tutanakta belirtmeleri soyledim. Sen mi kurtaracan bu ulkeyi dedi. O sinirle beyaz masaya maille fotolari attim. Telefon yagdirdim. Duzenleme var dediginiz yerde yine kaza oldu dedim. Yine bana duyarliliginiz icin tesekkurler gerekli duzenlemeler yapilacaktir dediler. Ama 2 ay oldu o kaza olali hala bi icraat yok!

Sikayet ettik icraat yok. Kaza oldu belgeledim tekrar sikayet ettim, belediye yinede icraate gecmiyor!

Bikaç hafta önce burada az kalsın kaza yapıyordum. Gece 10 civarı bağcılar'dan inerken sağa döndüm ve bu mazgalı görüp bunny hop yapmam bur oldu. Az kala takla atıyordum..

Geri