Scudo Sports

DIKKAT.... Icerde FUJI var :-)

@Mertcan55
Tesekkürler genc kardesim, insallah daha iyileri sana nasip olur.:)

• Beğen
Tepkiler: Adı Bende Saklı
Scudo
Abi siyah jant güzel olmuş, bence bant da siyah olursa güzel olur diye düşünüyorum.

@Berke K.
Tesekkürler berke, evet bandida siyah yapmaya karar verdim.:)

• Beğen
Hayırlı olsun , harika görünüyor :)

Murat Bey, konuyu okumadım ama fotoğrafları gördüm? Allah'ın emri, peygamberin kavliyle istesek, günahı nedir bunun? :)

Kadronun maliyeti ne oldu peki Murat Bey? Sadece kadro. Sipariş verince hemen elinize ulaştı mı? Sipariş aşamasında ilgili firmanın tutumu nasıldı? Önerir misiniz?

@Semih Aydınlıoğlu
Ben kadroyu yeni olarak arkadasimdan aldim, eski model oldugu icin sadece kadroyu bulmak zor. Biryerde 2300€ ya görmüstüm ama simdi nerdeydi bilmiyorum. Suan ebayde aynisi Shimano Dura Ace Di2 donanimli olarak 5999€ satiliyor.

Güzelligine ve hafifligine dayanamadim aldim:). Umarim begenirsiniz, almak isteyen arkadaslara link verebilirim.

Cranbrothers Cobalt 11 Seleborusu 350mm Karbon ve 157g
Cranbrothers Cobalt 11 Gidonbogazi 100mm Karbon ve 109g

DSC_0214.JPG

@Murat Cömez
kesinlikle 2. foto daki diyorum. görselliğe önem veren biriyimdir ve bu şahsi görüşümdür :) fakat böyle bir durumda, ya selede ya da kaskınızda sarı renkler olmalı, ki tamamlasın diye düşünüyorum. kusuruma bakmayın, sanırım biraz geç oldu bu msj. :(

O kadar bisiklet gördüm de böyle bir şey görmedim ya :eek: Müthiş demek çok sıradan kaçıyor buna :D Şaheser bildiğiniz :D Güle güle kullanın :)

@erphan
Tesekkürler Erphan, kesinlikle düsüncelerine katiliyorum. Aynen 2. Fotodaki gibi kaldi ve dahada sade oldu. Yeni fotolari yakinda eklerim.:)

@Uptown Cyclist
Güzel düsüncelerin icin tesekkürler Ugur.:)

Kesinlikle büyük ve sarı COSMIC yazılarıyla daha alımlıydı. Siyah renge bürünen ama tam siyah olmayan jantlar tüm ahengi öldürmüş.

Benim görüşüm tabi bu. :) Sarı gidon bantları da gitmiş ama ona o kadar üzülmedim.

• Beğen
Tepkiler: Fatih ÇT
Güzel oldu abi, sadelik iyidir. :)

@Semih Aydınlıoğlu
Görüsünüze saygi duyuyorum, Diger büyük sari yazili jantlarda duruyor. Degistire degistire kullanirim artik.:)
NOT: Jantlar Karbon oldugu icin tam siyah olmasi imkansiz.

@Berke K.
Tesekkürler Berke.

• Beğen
Murat Maşallah, podyumdan çıkmış gibi. Estetik olarak müthiş görünüyor. Kazasız günlerde kullan, ara ara gözümüz gönlümüz açılsın diye bakıyoruz iyi oluyor :)

Geri