Scudo Sports

DIKKAT.... Icerde FUJI var :-)

Scudo
Elinize sağlık, şöyle yapıp yapıp koycaksın, sanat eseri gibi ... custm bike lezzetinde ... galeria/store tadında değerlendiriceksin insanlara... Bence iyi fikir...:alkis:

Muhteşem görünüyor.
Elinize kesenize sağlık :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Raşit S

:D Bence bu paylaşım imla açısından gayet başarılı.. :D Konu başlığını birleştirse yeterli... :):)

• Beğen
Burada olsa 30 binden aşağı satılmaz bu bisiklet :D Kazasız keyili pedallar maşallah

• Beğen
@erphan
Öncelikle iyi dileklerin icin tesekkür ederim. Fiyatina gelince, jantlar haric tüm parcalar yeni olarak ve parcalari asil.fiyatindan cok cok daha ucuza alarak bana bu haliyle yaklasik 3200€ mal oldu. Gidon boyu 420mm.:)

@Derya Keçeci
Deren abi iyi dileklerin icin tesekkürler, eger olurda birgün o yarisa katilirsam, bende tas sararim olurda biter. :)

@Murat D.
Tesekkürler, insallah en kısa sürede Allah size daha iyisini nasip eder. Fiyatina gelince yukarida acikladim. Yaklasik 3200€ tutdu. :)

Çok güzelmiş hakkaten ALLAH kazasız belasız kullanmayı nasib etsin.

• Beğen
Abim güzel bir iş çıkartmışsın ortaya. Eline Emeğine sağlık.

Maşallah diyelim abi. Kazasız belasız sürüşler inşallah

• Beğen
@Murat Cömez

bisiklet degil aslinda ovgu toplamis olmaniz ihtimalini (ovgu bedava diye soyluyorum) saymazsak ,
parcalari yeni olarak ve asil fiyattan cok ucuza alma isi nasil gerceklesti?
butun olarak almak daha ucuza gelir iddiasi bana gore de dogru degil , ama siz bi adim otesini soyluyorsunuz.

Güzel bir Parça,Eser... Piyasa'da Alışık olarak gördüğümüz SRAM ve SHİMANO Komponentler dışında CAMPAGNOLO parçalar Bisikleti Daha da farklılaştırmış..Renk uyumu her şey çok güzel.Güle Güle Kullanın...

• Beğen
@aliburak

@ONUR YÜCEL 46

@Hasan Kılınç

@eyupozturk

@emrah sökmenberk

@r.ezk

@Cenk K.

@SerkanH

@Cem Ç.

@Kerim BEŞER

Iyi dilekleriniz icin sizlere cok cok tesekkeür ederim, begendiginize inanin cok sevindim. Insallah olmayanlara allah daha iyilerini nasip eder.

@MertAG
Mert, toplamasi hosuma gidiyor bende toplayip toplayip karsilarina geciyor öylece izliyorum.:) Bisiklet ne yapilir mert? Sürülür öyle degilmi?

@Raşit S

Rasit bey,

öncelikle iyi dilekleriniz icin size tesekkür ederim, bu arada baslik serkan kardesimizin yardimlariyla, istediginiz gibi düzeltildi. Ayrica Serkanada burdan tesekkür ederim.

de'leri beraber yazarim neden beraber yaziyorsunuz oluyor, simdi de ayri yazdim siz begenmediniz.:D Vallaha sasirdim, demekki türkceyi düzeltmeme 1 yil yetmemis. Ama bir ilerleme var gibi görüyorum kendimde.:p

@Murat Cömez

Teşekkür ederim. Abi bence "Kendi fikrim" Türkiye de yaşayıp da Türkçe yazı yazmaktan aciz insanlar gördüm. En az lise mezunu olan. O yüzden ben çok takılmıyorum sendeki bu imla "Bir dilin, belli kurallar çerçevesinde yazıya geçirilmesi." olayına. Tek söyleyebileceğim şey iyi ki varsın..

• Beğen
yukarida bir soru ile parcalari nasil temin ettiginize dair tarafimdan soru sorulmustu.
sekil olarak ilk bakista elestiri gibi algilandi heralde,alakasi yok,biraz dikkat.cevaplamak zorunlu degil tabi.

@yavuz ergat

@BF Okuru

@celep

@Anıl Küçükgöksel

@can akıncılar

@Uras Cumhuriyet

Arkadaslar, eger elinizde daha iyisi varsa insallah elinizdekinden daha iyisi nasip olur ama elinizde yoksa insallah bundan daha iyisi nasip olur. Ayrica iyi dilekleriniz icin tesekkürler.:)

Mukemmel bir bisiklet olmus, Cosmic jantlarin rengini boyle mi buldunuz yoksa kadroya uygun olmasi icin siz mi renklendirdiniz, cok guzel uymus. :in:

• Beğen
Abi yandan harika görünüyor uyum süper olmuş ,nazar değmesin kazasız belasız binmen dileğiyle:alkis:

• Beğen
Geri