@S.Emre DURMAZ
Bak işte emre durmaz bu noktada buluşuyor ve birleşiyoruz. Nede olsa aklın yolu bir. Küresel finans kapital, bankacılık sistemi niye azgın kar hırsının defolarını bireylerden çıkarıyor. Türkiye daha öncede banka krizi yaşamıştı. sonra ne oldu. Hooop bütün bataklar devletin zarar hanesine. Hadi bakalım vatandaş eşek ya ödesin. Biz verdiğimiz verginin karşılığını sormadıktan sonra o semer bizim sırtımızdan kalkmaz. Bak yineliyorum altını çize çize ifade etmek istiyorum. Bankacılık sistemi kar edecek diye, azgın bir kazanma dürtüsündeki ticaret sektörü bırakınız yapsınlar mantığında hiçbir önlem almadan yeterki insanlar harcasında nasıl harcarsa harcasın mantığında online alışverişlere sınır kural koymayıp buradan gelecek zararlarıda zavallı müşterinin üzerine yıkacaklarsa bu iki ucu boklu sopayı sadece biz tutarız. Nede olsa ticaret sektörü zarar yazmasın bankacılık sektörü zarar yazmasın semer vatandaşın zavallı bireyin sırtında. Yani Zekeriya Çab ın dediği gibi hep kasa kazanacak. öyle kasanın ben ......Peki bir vatandaş olarak benim karım ne, adamlar benim param üzerinden hem kar edecekler hemde muhtemel zararı bana yıkacaklar. Avukatlar onlarda, güç onlarda ...ilen hep ben olacağım. Ulan ne güzel memleket. Kar edeceksen zararada katlanacaksın. Bunu ispat makamıda sensin. Madem öyle bankalar para transferini harcamadan bir ay sonra ticari kuruluşa yapar. Bu arada üçkağıt olursada onun ceremesinide online işlemlerde azgın kazanma hırsı nedeniyle hiçbir önlem almayan ticarethane çeker. Hem kar edeceksin hemde zararı bana yazacaksın. Ne güzel memleketmiş lan burası.