Enis Avcı Aktif Üye Kayıt 25 Temmuz 2012 Mesaj 118 Tepki 14 Şehir izmir Bisiklet Carraro 3 Ağustos 2012 #1 arkadaşlar yeni bir km saati aldım içinden mıknatıs falan çıktı yani ben bunları nasıl monte edebilirim ?
arkadaşlar yeni bir km saati aldım içinden mıknatıs falan çıktı yani ben bunları nasıl monte edebilirim ?
I ibrahimyıldırım Üye Kayıt 1 Nisan 2012 Mesaj 21 Tepki 2 Şehir sakarya 3 Ağustos 2012 #2 kablolu ise kablolu kısmın ucundaki mıknatısı maşaya sabitliyosun. diğer parçayı ise jant teline sabitliyosun.aralarında mesafe önemli. çok uzak olmaması gerekli. tekerin çapını cihaza girip pedallıyosun. kolay gelsin. Tepkiler: Enis Avcı
kablolu ise kablolu kısmın ucundaki mıknatısı maşaya sabitliyosun. diğer parçayı ise jant teline sabitliyosun.aralarında mesafe önemli. çok uzak olmaması gerekli. tekerin çapını cihaza girip pedallıyosun. kolay gelsin.
M Murat BAYRAKTAR Aktif Üye Kayıt 22 Haziran 2011 Mesaj 117 Tepki 26 Şehir İzmir 3 Ağustos 2012 #3 Arkadaş gerekli açıklamayı yapmış ama marka model söylersen daha iyi yardımcı olabiliriz.
Enis Avcı Aktif Üye Kayıt 25 Temmuz 2012 Mesaj 118 Tepki 14 Şehir izmir Bisiklet Carraro 3 Ağustos 2012 #4 teşekkürler yaptım çalışıyor