Scudo Sports

Didim - Fethiye Turu

ACAKIR

Üye
Tepki
34
İsim
Alper
Bisiklet
Bianchi
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yapmak istediğim turu bugün askere 2.grupla gideceğimi öğrenmemle beraber planlamaya başladım. 22 Ağustosta yola çıkmayı düşünüyorum.Bu durumda sizden yardımlar bekliyorum.
1) Aşağıya konaklamayı düşündüğüm bölgeleri yazdım, buralarda kalabileceğim kamp alanları veya çadırımı atabileceğim uygun yerler nerelerdir?
2) Bunların dışında eklememi veya çıkarmamı önerdiğiniz bölgeler var mı?
3) Bu rotada mutlaka görmem gereken ören yeri, doğal güzellik vs. nelerdir?
Denizli'den Didim'e otobüsle varıp, Fethiye'den Denizli'ye tekrar otobüsle dönmeyi planlıyorum.
Şu an için tek gideceğim, çok düşük bir ihtimalle kuzenim bana katılabilir ancak bana(bize) katılmak isterseniz memnuniyet duyarım, maksimum 10 veya 15 gün düşünüyorum. Şimdiden bana yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim.

Rota bilgisi:
Didim - Kıyıkışlacık Köyü - Güvercinlik - Yalıkavak - Bodrum - Akyaka(Bu ikisi arası biraz uzun bölebilirim) - Akyaka - Marmaris - Dalaman - Fethiye

Scudo
Hocam merhabalar;
Ben de tatil sebebiyle Akbük'teyim. Tez yazmakla meşgul olduğum için yol bisikletimi yanıma almadım, dolayısıyla tura çıkamıyorum fakat bu çevrede gezilebilecek çok güzel rotalar var. Tezimi bitirdikten sonra bisikletle gelip Bodrum, Marmaris, Fethiye taraflarını gezmeyi düşünüyorum. Tabi süre pek yakın olmayacak yani size yetişme şansım yok. Ama Akbük'ten geçerken mola vermeyi düşünürseniz 24" çift amortisörlü bisikletimle gelirim, laflarız...

• Beğen
Tepkiler: ACAKIR
Kesinlikle güzel olur o tarihlerde haber veririm size

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Yolunuz açık olsun. O güzergah başlı başına ören yeridir. İmrenmemek elde değil

Köyceğize uğramadan geçmeyin derim. Çok Şirin ve sakin göl kenarı bir ilçedir. Bisiklet ile ilgili her türlü yardımı Teknik desteği Tarkan bisiklet ten tedarik edebilirsiniz. Şimdiden iyi gezmeler.

@ozlemrah09 aslında ilk planlama öyleydi ama çok içte kalır diye düşündüm

Gene de tercih sizin ama çok da içeride değil. Marmaris- fethiye anayolundan 1-2 km içeride sayılır. ( eğer fethiyeye başka bir güzergahtan gitmeyi düşünmüyorsanız)

@ozlemrah09 ooo yakınmış teşekkürler giderim o zaman

Yok mu yardım edecek ve benimle gelmek isteyen

Tura tek başıma çıkacağım ancak katılmak isteyen olursa daha güzel olur

Akyakada azmak deresi, Dalamanda sarsala koyu,dalamana gelmeden önce dalyan ve iztuzu plajı (dalyandan tekne turuyla gidebilrsnz ),Köyceğiz de yuvarlak çay,Göcekte tekne turu,Fethiyede yamaçparaşütü yapmanızı tavsiye ederim aklıma gelenler bunlardı umarım istediğinz gibi geçer :)

• Beğen
Tepkiler: Groims
@ACAKIR
Hocam İzmir'e döndüm ben...

Başka sefere artık

Geri