Scudo Sports

Diamondback yol bisikleti

yataylimit

Üye
Tepki
1
İsim
Özer Kiracı
Selamlar.
Bir konuda değerli yorumlarınıza ihtiyacım var. Bir arkadaşımın arkadaşı Diamondback marka yol bisikleti satıyor. Uzun süredir bir yol bisikleti almayı düşünüyordum. Bu model bayanlar için tasarlanmış aslında ama uzun boylu değilim ve sahibi de zaten benden uzun. Bisiklet Amerika'dan alınma ve hiç kullanılmamış durumda. Ağırlığı 8,6 kg. Diğer özelliklerine de aşağıdaki linkteki "specs" sekmesinden bakıp varsa eleştirilerinizi yazabilirseniz çok mutlu olurum.

(link)

Şimdiden teşekkür ederim.

Scudo
diamondback iyidir, sağlam ürünler üretir, ama uzmanlığı bmx ve dirt, yol bisikletinde ne kadar başarılıdır bilemiyorum, tipine bakıp birşey söyleyemem, denemek zorlamak lazım biraz anlamak için.
kadın - erkek uzuvlarının oranları farklı olduğu için size uygun olmayacaktır, ama alayım alişiiim sonra elimden çıkarırım derseniz siz bilirsiniz.

eski seri tiagra, frenler tiagra bile değil o_O

Başlangıç için gayet yeterli bir bisiklet bence. Tabiki ödeyeceğiniz fiyat önemli onu belirtmemişsiniz.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Fiyatını ilk mesajımda yazmıştım ama forum kurallarına aykırı diye silinmiş, ben de anlamadım o_O 1500'e bırakacak gibi duruyor...

@yataylimit Bana biraz pahalı gibi geldi 2011 model bir bisiklet ben linkini verdiğim bisikleti geçen kış 1350 tl ye satın aldım fiyatta biraz daha indirim isteyebilirsiniz. (link)

2014 model Sportif 1.3

Geometri olarak benim bisikletimi benziyor.

@trainspotting35 Teşekkür ederim üstad. Ben burada yazılanlara göre değerlendireceğim ve aklıma yatarsa (ki pek yatmadı) bir fiyat teklifinde bulunacağım.
İyi çalışmalar.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri